• bir cok gonullu projeye destek veren, kaliteli bir kurye sirketi.

    kirtasiye kampanyasi bunlarin basinda gelir.
  • internet siteleri kullanışlı olan, sitelerinden teslim detayı veren, çoğu bankanın kredi kartlarını göndermek için kullandığı kurye şirketi.
    http://www.aktif.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
  • yılın en son günü olan bugüne kadar ,paramatik kartımı defalarca aramama rağmen bana on gündür ulaştıramayan,merkezden kuryenin cep telini aldığım halde bile -aradığınız kişiye şu an ulaşılamayoo çıktığında ,merkez ofisten -kuryeler kendi aralarında çok sık numara değiştiriyorlar,biz bile ulaşamıyoruz diyen not active kuruluştur.
  • karin agrisi gibi bir sirket.

    kuryeleri adrese ugramiyor ve merkeze "adrese su gun, su saatte gidildi," seklinde random bir rapor iletiyor. yani sirket kuryeleri hem musterileri hem de sirketi bir bakima kerizliyor. bunlardan paket bekleyecegime bir hafta ishal dolassam daha eglenceli olurdu.
  • ilkokul ogrencilerine kirtasiye yardim kampanyasini planli ve koordineli bir sekilde yillardir yuruten, kampanyaya katilimi ve tum surecleri cok seffaf bir sekilde yardimseverlere raporlayan turkiye'nin ilk ozel dagitim firmasi. teknolojik olarak ilk kez pda cihazlarini dagitim alanlarinda kendi yazilimlari ile kullanarak turkiye'nin ups'i olma yoluna girmeye calismistir. simdiye kadar bana ulastirdiklari kartlarin hicbirinde sorun yasatmayan sirket.
  • bir adet kredi kartını üç gün üst üste, kurumsal olduğu açık ve net bir şekilde belli olan bir adrese, ama öğlen ama akşam saatlerinde olsun, ısrarla mesai saatleri dışında ulaştırmaya(!) çalışan şirkettir bu. kendilerine iletilen şikayetleri ise ne denli ciddiye aldıklarını önümüzdeki günlerde göreceğiz.*
  • hazırlanmış, teslim edilmek üzere kendilerine verilmiş kredi kartımı üç sefer adres değişikliği*, teyidi vs. ardından 20 gün sonra getirip başka bir kurumda çalışan başka bir kişiye teslim etmiş dağıtım şirketi.

    (bkz: pes doğrusu)
  • ismi nedense aktif ileti olarak degilmis. kredi kartlarini haftalarca ulastiramamakla meshurdurlar. ikinci adresime getirin dedigim karti 2 hafta bekletip yeniden birinci adrese goturmeye calistilar, bankaya iade edecegiz diye de sms atiyorlar.
  • her türlü faturanın,kargonun ve kuryenin bulduğu adresi bulamamış beni deli etmiştir kendileri;
  • an itibariyle sistemlerinde bir sorun oldugu gerekcesiyle kendilerini daha sonra aramami istemislerdir. lakin sesli yanit sistemi referans numarasiyla kurye teslimati ayari yapmaya izin vermistir. tarihciler bu konuyu arastirsin.
hesabın var mı? giriş yap