• aynen sacma sapan basliklari tartisip cevap vermeye calisarak gündem yapiyor bazilari bosverin cevap vermeyin
  • kabullenemeyiş olarak görünen durum. burada konuştuklarınızı merak etmeyi okuyan kitle belli. korkmayın o kadar. en çok giriş yapılan okunanlar bakınız :

    (bkz: https://www.alexa.com/topsites/countries/tr)
  • (bkz: aptal)
  • genelde katılmakla beraber birkaç çekincem var.

    mesela bir troll bir başlık açıyor. hiç bir muhalif ileti girmese bile, bunlar organize şekilde o başlığı aktif tutup, sol frame'de olmasını sağlıyorlar.
    şimdi yazarlar hariç, sözlüğü okuyan yüzbinler var. eğer bu iletilere cevap verilmezse, dışarıdan girenler, oradaki iddiaları gerçek olarak değerlendirebilirler.

    zaten, troll kişilerin amaçları, sana bana cevap vermek değil ki,aslı astarı olmayan iddiaları bir propaganda aracı olarak gündemde tutmak.

    ben o konuda, açılan başlıklara cevap verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • allah aşkına, ne trollü, ne gündemi?

    ekşi sözlükte yazan insanların şöyle bir sıkıntısı var. kendi çevrelerini, sosyal medyada muhatap aldıkları insanları bütün ülkenin bir özeti sanıyorlar.

    bakın şurada birisi "chpnin bu ülke tarihinde dikili tek bir ağacının olmaması" diye bir başlık açsa, bu troll başlığıdır dersiniz değil mi? bunun cümle haline getirilmiş versiyonunu bugün (ve daha öncesinde de defalarca) cumhurbaşkanı söyledi. ona da mı troll diyeceğiz?

    dün tvde bir gazeteci, "chp şiddetle arasına mesafe koymalı, hdp ile kol kola giriyorlar" dedi. palalı saldırganları, çoluk çocuğun kafasına nişan alıp gaz bombası atan polisleri, çeşitli vakıfların tecavüzcü elemanlarını koruyup kollayan akp için söylemedi bunu. ülkücü mafyaları hapiste ziyaret edip, sonra da zırt pırt af çıkarma çağrısında bulunan bahçeli için de söylemedi. chp için söyledi.

    "meral akşener'in tika'yı kapatacağım demesi" diye başlık açılsa, trolldür dersiniz. bunu cumhurbaşkanı bir haftadır neredeyse her gün söylüyor.

    burada steril bir ortam yaratma çabanızı anlıyorum, takdir de ediyorum. ama bu platform da, tıpkı ülkenin kendisi gibi, yozlaştı, işlevsizleşti. format diye bir şey zaten kalmadı. bilgi ve tecrübe dolu içeriklerin sayısı hızla azalıyor. bırakın da cahile, manipülasyon yapmaya çalışan insanlara cevap verebilsin yazarlar.

    sen trollere burada prim vermesen ne olacak? onların ağa babaları, çeşitli gazetelerde, tv kanallarında yüz binlerce insana sesleniyor. miting yapıyorlar, milyonlara sesleniyorlar.
  • troll başlıklarının ilk 10 entrysini giren herkes ya başka bir troll ya da gerizekalıdır.
  • ilk adım aktroll başlıklarına yazan muhalifleri favlayıp uplamayı bırakmak olmalıdır. laf soktum ve herkes beni sevdi algısını yıkarsak kimse yazmaz.

    bu başlıklardaki herkese ne dediğine bakmadan basın eksiyi.
  • şu anda biraz da bu başlıktan esinlenerek bu sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum. bir başlık açılır, adı da trol cevabı olur. böylece cevaplar oraya girilir. trolün başlığı kaybolur gider o başlık yaşar. fikir tabii bu ama yine gidip mal mal trolün altına entry de girilecektir. dolayısıyla kendi fikrimi saçma buldum. yok bu ibnelerin çözümü. hamamböceğinin çözümü olur mu? var da aslında sözlük yönetimi ilaçlama yapmıyor işte.

    aktrol başlıklarını gündem yapan muhalif suser, kıçında kaşıntı olup, saçma sapan fikirlere entryleri ile dolaylı olarak destek veren suserdır. sorsan vatanı kurtarıyordur.
  • kesinlikle beslemiyorum kendilerini. şu baslikla belki millet akıllanır. bırakın girsinler kendileri ne giriyorsa. yazdikca saçmalıklar gündemde oluyor.
  • güya troll başlıklara prim vermeyecektik...nerdeeee
hesabın var mı? giriş yap