• bitez akturda ibrahim eyinç amcamızın işlettiği plaj.(soyadı yanlış olabilir)eşi ve 3 oğlu ile yıllardır her yaz bitez aktur sakinlerine hizmet eden,yaz sezonunda 1 senelik kirayı çıkartabilmek için bolca kazık atılan plaj.
    650 bin eski türk lirasına migrostan alınabilen 250 ml.lik kolayı 3 milyona satan yer.hamburger-sosisli- hatta(!) patates kızartmasını 5 milyona 1 porsiyon döneri 11 milyona satan yer.şezlonglardan para alan yer.(2005 yazı)
    güzel midir?güzeldir ama çok kazıktır efem!
    gün boyunca - kaşarlı döner,kaynamış süt mısır,çiğ börek,kaşar peynirli simit,lokma tatlısı gibi standart ürünler çıkartıp anonsunu yapar her gün aynı saatte.
    bitez aktur'un en büyük ve en güzel plajıdır denize girmek için.koyda yer aldığı için kumsaldan derine gitmek için bir miktar yüyürsünüz.çocuklu aileler için bu açıdan bir nimettir.çakıl taşları vs. yoktur ...alabildiğine kumdur.
  • bitez aktur da ki kumsallardan birinin kafesini yoneten isletmedir.

    monopolilerin ekonomiye ne kadar zararli oldugunun ispati acisindan tez niteligi tasiyan kurulustur. fiyatlar cok pahali, yemekler averaj, hizmet cok kotu, internet bozuk, koltuklar 50 yillik ve tuvaletler pistir.
hesabın var mı? giriş yap