şükela:  tümü | bugün
  • savatage'in dead winter dead albumu ve sonrasindaki gitaristi..ayrica asia'da calmish ve alice cooper, joe lynn turner gibi insanlarla calishmish guzide bir kimsedir..
  • savatage gibi bir grupta kendini ispat etmi$ bir gitaristin (grubun gerileme doneminde olsa da) (bkz: the wake of magellan) megadethe uyum saglamakta zorlanmayacagi, ve hatta zorlanmadigi* aciktir,guzeldir.
  • megadeth'in dagilmasi ile tekrar eski grubu savatage'a gecen gitarist.
  • friedman gibi binbir kendine ozgu hareket ve numaralar iceren sololara sahip bir gitaristin yerine gelmi$ olmasi ile buyuk bir yuk sirtlami$ gitarist. bunu turkiye konserinde holy wars'un dogu etkili clean solosundaki felaketiyle kendisi de dogrulami$tir. gerci artik bi onemi kalmadi. (bkz: megadeth) (bkz: dagilmak)
  • bir dönem asia kadrosuna dahil olduğunu öğrenince daha da saygı duyduğum gitarist.
  • aynı zamanda trans siberian orchestra'da da çalan gitarist.
  • iyi gitaristtir. amma velakin lead özelliği olmayan bir gitaristtir. hiç bir zaman attığı soloyla veya onla bunala gitarının öne çıkartamamıştır. savatage'in kalabalık müziğine iyi ayak uydurur cuk oturur fakat anormal sololar, süper yaratıcılık beklememek gerekir.

    belkide bu yüzden megadeth'te istenilen kıvamda bulunamamıştır.
  • dread and the fugitive minddaki solosu son derece başarılı olan trans siberian orchestra'da çaldığını duyup onları dinlemeye başlayınca daha da saygı duyduğum gitarist. dave mustaine de yeni geldiğinde kendisini baya bir övmüştür.
  • savatage gitaristi olması kendisine saygı duymamız için yeterde artar dedirten gitarist.
    diskografisi:
    1990 randy coven - sammy says ouch
    1991 kathy toccoli - pure attraction
    1992 asia - aqua
    1992 expose - expose
    1992 coven-pitrelli-reilly - cpr
    1992 taylor dayne - soul dancing
    1993 taylor dayne - send me a lover
    1994 asia - aria
    1994 widowmaker & dee snider - stand by for pain
    1995 alice cooper - classicks
    1995 savatage - dead winter dead
    1995 joe lynn turner - nothing's changed
    1996 trans siberian orchestra - christmas eve
    1997 flesh and blood - blues for daze
    1997 joe lynn turner - under cover
    1997 black night - deep purple tribute album
    1998 trans-siberian orchestra - the christmas attice
    1998 savatage - wake of magellan
    1999 joe lynn turner - under cover 2
    2000 trans-siberian orchestra - beethoven's last night
    2000 megadeth - capitol punishment: the megadeth years
    2000 joe lynn turner - holy man
    2000 doro - calling the wild
    2001 megadeth - the world needs a hero
  • berklee'den terktir kendisi.