• geçtiğimiz günlerde mhp lideri devlet bahçeli'nin "kader mahkumu" olduğunu iddia edip, cezaevinden salıverilmesini talep ettiği organize suç örgütü lideri, çete elebaşı alaattin çakıcı'nın hdp eş genel başkanı sezai temelli ve hdp'yi tehdit etmesidir.

    alaattin çakıcı şunları söylemiş: "devlet bahçeli'yi ağzına alacak adam mısın? bak beni dinle, ben bu ülkede çok adam bayılttım seni de bayıltırım. senin gibi ulusal basında teröristlere hizmet edenlere buradan sesleniyorum, vatana ihanet eden can dündar gibi bayılmak mı istiyorlar? devlet bahçeli'ye bir kelime konuşursan seni bayıltırım ve bu türkiye'nin her yerinde yurtdışına gittiğin zamanda seni mutlaka üç, beş kişi karşılar."

    önce sedat peker şimdi alaattin çakıcı. akp - mhp ittifakı kendilerinin açıktan kuramadığı tehdit cümlelerini besledikleri suç örgütü liderlerlerine, mafyalara söylettiriyor. akademisyen, gazeteci, siyasetçi. hükümet karşıtı kim varsa mafyalar tarafından tehdit ediliyor. özgürlükler ülkesi olacağımız iddiasında bulunanlar brezilya'da, meksika'da, kolombiya'da olduğu gibi kendi ülkesinin vatandaşını mafyalara, kontra artıklarına tehdit ettiriyor. maşallah.

    ek olarak; sırf olayın bir tarafında hdp var diye bu mafya artıklarının söylemlerini destekleyecekler hiç durmadan sedat peker'in yeğeni olma kurslarına kayıtlarını yaptırsınlar.
  • geriye bir şey kalmadı tabii, son olarak bir de mafya babaları ile, tecavüzcülerle, katillerle tehdit edin, o da yemezse siktir olun gidin artık.
  • çakıcı koskoca c.başkanını tehdit ediyor hdp başkanı da kimmiş.
hesabın var mı? giriş yap