• 1967 trabzonsporlular derneği başkanı ve trabzonspor kongre üyesi göte göt demeyi çok iyi başarabilen bir şahıs. söylemleri şuradan izlenebilir. konuşmasında geçen cümleler çomar ts ve fb taraftarlarını kızdırabilir. ama hakikat içeren söylemler olduğu da kesin.

    konuşmasında geçen bazı cümleler:
    - başkanlar siyasetin izin verdiği ölçüde sadece taraftarı kandırdılar.
    - ya kardeşim kendinizi kandırmayın şikeyle ilgili mücadele edeceğiniz bir tek adres var. bin yüz odalı saray.
    - sen ne anlatıyorsun hacıosmanoğlu, şikeyle ilgili kupamızı verdirmeyen, bana fetö kumpas kurdu diyen kişilere, yıldırım demirören'e sen gidip oy vermedin mi.
    - aziz yıldırım denen şike çetesinin lideri tüm mahkemelere başvurdu kendisine sen şikecisin denmedi mi.
    - getiriyorsunuz şikenin iki no.lu adamını hırsızı hırsız kurtarır misali yıldırım demirören'i federasyon başkanı yapıyorsunuz.
    - (hacıosmanoğlu'na hitaben) yahu hani şike çetesinin lideri gidecekti. yahu şike çetesinin liderine ödül verdi bu devlet. bu kadar utanç verici bir durum var türkiye'de.

    ...

    geçen günlerde "trabzonspor'a siyaset karışmasını istemeyen dayı" başlığında tüm trabzon ve taraftarına çomar muamelesi yapanların izlemesi gerektiğini düşünüyorum.

    konuşmasının büyük bir bölümü şike davası ile ilgili. şike ile ilgili yönetime getirdiği eleştirilere aklı başında fener taraftarı bile katılacaktır.

    bana kalırsa türkiye'de şike konusuyla ilgili tartışmayı gerektirecek bir durum yok. kupanın kendisinin hiçbir önemi yok zaten. ama bu bir adalet arayışı ve mücadelesi olarak takıma zarar vermeden ve takımın birinci gündemi olmadan gerekirse her kesimi karşıya almayı göze alarak * devam etmeli. tüm istanbul takımları dalga da geçse, küçük de görse devam etmeli. trabzon'u trabzon yapan bu değerler, bu isyan, bı başkaldırmadır zaten. yoksa kupa dediğin bir metal parçası sadece. bunu istanbul takımları anlamasa da olur.
  • trabzonspor'un ve trabzon'un kabul etmek istemediği gerçekleri yüzlerine vura vura söyleyen gerçekten takımın bu durumda olmasına üzülen trabzonspor kongre üyesi değerli bir abimiz.şike konusunda söyledikleri gerçekten takdire şayan kupanın senelerdir kimde olduğunu açık adresli şekilde vermiş cesur bir abimiz. çoğu trabzonlu siyasinin iş adamının yöneticinin söyleyemediklerini kürsüde bağıra çağıra söylemiş bir abimiz. trabzonspor'un böyle abilere ihtiyacı var. helal olsun ne diyim.
  • mert, korkusuz, gerçekleri söyleyebilen sayılı trabzonspor 'lulardan. 1967 trabzonsporlular derneği başkanı. icraatlarının takipçisiyiz. trabzonspor kongresindeki efsane konuşması bir çok taraftar grubuna, trabzonlu siyasi ve yöneticilere kapak olsun. ts 72. kongre
  • trabzonspor kongresinde yaptığı konuşma ile testislerinin ağırlığı hakkında fikre sahip olduğumuz taraftar derneği başkanıdır. salon çıkışı vurulucağını sanmıştım.
  • bugün sabaha karşı vefat etmiş.artık ölüm araya girince susulur.merhuma allah'tan rahmet,ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum.burada aleyhine yazdıklarımdan pişmanlık duydum ve onun için onları silip bunları yazıyorum.renktaşları tarafından hayırla yad ediliyor ya kendisine bu bile yeter.
  • kongredeki konuşmasıyla tek başına trabzon halkının ve trabzonspor'un namusunu kurtarmıştı. böyle cesur insanları erken kaybetmek çok üzücü.

    https://www.youtube.com/watch?v=3xfrgk2kffi

    maalesef hemşehrim olan trabzon halkı kupasını çalan ve şike dosyanın üzerine kapatan siyasilere her seçim %70 oy vererek büyük bir vebalin altında kaldı.
  • ah be abi daha dün gibi sohbet edişimiz. allah rahmet eylesin..
hesabın var mı? giriş yap