• sonunda olmuş olay.bu işlerin tadı kaçtı iyice.
    el birliği ile pakistan nasıl olunur!

    bu saatten sonra kimse sokakta caddede rahat yürümesin.
  • linç kültüründe dünya lideriyiz, ender başarılarımızdan biri, onun da sebebi beyinsizliğimiz.
  • empatisi bile dehşet olay. acilen birşeyler yapılmalı.
  • ülkede kokulacak düzeyde bi linç kültürü var. açıkçası otobüste yanlışlıkla bi kadına değmemek için şekilden şekle giriyorum. hani olurda kezbanın birine çarparsam ve tacizcii diye bağırırsa o zaman boku yedim demektir. çünkü aksi ihtimali düşünmeden ağız burun dalacak tipler var.
  • daha dün yazdım şu entry'i.

    bu taciz olaylarındaki hassas durumu kullanan çok insan var.
  • siktirin gidin ne bekliyordunuz ki? , ne zaman bir suçlu toplu linçe uğrasa, insanlar kendi adaletini arasa burda orgazmdan orgazma koşuyorsunuz, sonra kişilerin kendi adaletini sağlaması ters tepince de burda auvvvvv dersiniz. ülkenin okumuşu bile cahil kalmış, adam gerçekten tacizci olsaydı görürdüm ben sizin burada yazdıklarınızı, yalandan duyar kasmışsınız aman ne kadar kötü bir toplum, ama linç kültürü şöyle kötü böyle kötü diye.
  • "o saatte türk borçlar kanunu'nun orada ne işi varmış" diye düşündüren olay.
  • aynı, milletin birbirini fetöcü diye suçlayarak tutuklatması veya hapse attırması gibi, taciz tecavüz suçlamalarında da bu tür manzaraları görmek normal hâle gelecek ne yazık ki. günlerdir çocuk tecavüzleri, çocuk ölümleriyle ilgili haberler boşuna mı fazla gözümüze sokuluyor, idam, hadım gibi cezalar isteniyor sanıyorsunuz? önce hukuku ve adaleti en alt seviyeye indiriyorlar ki böylece tacizci tecavüzcü x yıl hapis cezası ve/veya y miktar para cezasıyla yırtıp aynısını yine yapabiliyor; bu tür haberler artırılarak sanki taciz tecavüz popüler süper bir olaymış gibi lanse ediliyor bizim cahil topluma; sonra da böyle linç görüntüleri ortaya çıkıyor.

    evet hayvana ve bebeğe/çocuğa şiddet, taciz, tecavüz ve hayvan/bebek öldürme haberleri altına linç ve infaz diye bkz veriyorum, çünkü kendini bırak savunmayı, yardım bile dilenemeyecek bir canlıya el kaldıranın bence yaşamaya hakkı yok. ancak yarın öbür gün biri sokak ortasında beni hayvana veya çocuğa, bebeğe, başkasının kızına kardeşine eşine tacizle tecavüzle itham etse ve kendimi savunacak durumum bile olmasa, aynı linçte ben ne bok yiyeceğim? gerçek suçluyu, bu tarz kolpa durumlardan nasıl ayırt edeceğiz? ama hükümetin istediği de bu işte: kaos.
  • black mirror’da sosyal linç diye bir bölüm vardı. onun sosyal medyada olmayan hali gibiyiz. anlamadan dinlemeden hurra. sonumuz iyi değil.
  • bunun bir de kocasını şiddet uyguluyor diye devlet eliyle evden uzaklaştırıp sonra eve sevgilisini alan modelleri var. hep suistimal bunlar.
hesabın var mı? giriş yap