• gidilen mekana göre kişi başı 100-250 tl arasında değişen hesaplar. çılgınlık tanımına uymadı ama olsun, tanım tanımdır sonuçta.

    euro bazında değerlendirecek olursak 10-45€ arasında hesap ödüyorsun kişi başı. senin için bizim için fazla olabilir, ama çılgınlık değil. 2000tl maaş alıp her akşam böyle takılmayı hayal eden varsa, kendine çeki düzen versin.

    edit: küfrederek ölmem, pompalıyla sıkın ha.
  • turkiyede boyle,, sen anca varsa koye gidersin tatile bir yakinin yazligina,, iki dondurma yersen disarda sanslisin, bu sekilde tatiller yada gece hayati maalesef luks otesi, kimin gucu yeter, oysa alacati dedgin bir sokak arkadas, zamaninda sende deden kalan evini ac gozlulukle mutahitlere satmasaydin bugun sahip olacagin seydir,, kendi mahallelerindeki heryeri betona donusturen insanlar sonra ah alacati bodrum diyor,, betonda yasamayi sen istiyorsun niye sikayet ediyorsun, sen almasan o almasa bu almasa bu binlarda yapilmaz,, bu tarz kalan yerlerde boyle cok tuzlu haklilarda sonuna kadar iyi yapiyorlar, adam yerine yurduna sokagina evine sahip cikmis yikmamis bozmamis istersen gidersin zorla degil,, ah vah demenin manasi yok,
  • euro bazında değerlendiriyorsak direkt yunanistana gidelim madem dediğim.

    kolunuzdan sürüklemiyorlar paranız yetmiyorsa gidin evde takılın. adam başı 50 lira versem öğrenci halimle ben de üşenmem giderim zaten.
  • o yuvarlama kısmı boş kalmış.
  • ikinci resimde abim giderken yolluk ta almış.
  • ben mi yanlış düşünüyorum acaba? bu fiyatlar öyle çok abartılı fiyatlar değil ki. ülkenin en gözde tatil beldelerinden birinin en gözde restaurantlarından birine 14 kişi gidiyorsun, kalamarından karidesine, balığından rakısına, mezesinden meyvesine yiyor içiyor, denize sıfır yerde, saatlerce vakit geçiriyor, 3 bin lira hesap ödüyor (kişi başı yaklaşık 225 lira), sonra çok pahalı diyorsun.

    çok pahalı diyorsan, aynı alaçatı'da ev yemekçileri de var, orada ye, kişi başı 15 liradan.
  • 70'lik rakının raf fiyatının 120 tl'ye yükseldiğini düşününce tatil beldeleri için çok sürpriz olmayan durum. ucuz demiyorum ama ülke koşullarında şaşırılacak bir şey değil sadece. 3 - 4 bin tl maaş ile istanbul'da çalışıp, yazın alaçatı gibi beldelerde kredi kartına yüklenmeden/borçlanmadan kaliteli tatil yapabilmek zor artık. her şeye zam gelirken maaşlar yerinde sayıyor. o yüzden bu pahalılığa keriz gibi paranızı kaptırmayın, alternatiflere bakın. çünkü para çok zor kazanılıyor.
  • alaçatı’nın hedef kitlesi değilseniz o hesaplar size pahalı gelir. ferrari çok pahalı diye isyan etmek gibi bir şey. saçmalamayın.
  • tavuk ızgara dürüm 34 lira hahahaha
    mekanda tavuk bile saygın ya. yazık değil mi lan 2.5 liralık dürüm tavuktaki tavuğa. aynı çiftliğin ürünüsünüz lan biriniz fakirin mideye biriniz zenginin mideye
  • türk insanının parasının kıymetini bilmediğini ve görgüsüzlüğünü gösteren hesap çılgınlığı. yorumları bir okuyun: gücü yetmeyen gelmesin. bu kafa zamanında bunu kate moss'a bile dedi.

    mevzu gücün yetmemesi değil, aptal yerine konmak.
    türkler de bunu, enayi gibi kazıklanmayı prestij sanıyor.
    paranın hesabını sormak da fakirlik değil. sormamak mallık.
    sen dandik bir 70'lik rakı'ya 26 euro öderken yunanistan'da 15 euro'ya bir litre uzo alıyorsun.
    kendi paranın maaşına kıyasla alım gücü oranından da hiç bahsetmiyorum.

    önceki yıllarda kate moss bodrum'da hesaba itiraz etmişti.
    aynı haberde mekandaki türkler "kardeşim paran yoksa gelme" diye demeçler vermiş.

    kate moss'a diyor paran yoksa diye. görgüsüzlük böyle bir şey işte.
    kadın "ben paris'te, new york'ta en jetset mekanlarda bu kadar ödemiyorum bu ne" diyor. cevap: paran yoksa gelip niye tadımızı kaçırıyorsun bizi ne güzel düdüklüyorlar.
hesabın var mı? giriş yap