• nartların demircisi debet’in dokuz oğlundan en büyüğüdür. alavgan çok iri yapılı olduğu için nart kadınlarından eş bulamamış bir dev [emegen] kadınla evlenmiştir. çok emegen [dev] öldürmüştür. hatta devlerin yemek kazanını çalarak nartlara getirmiş, mitlere göre bu kazanın içine kırk tane öküzün eti sığmıştır.
    (bkz: debet)
  • onuncu nesil sabırtaşı bir yazarmış kendileri. * *
  • #18372486 girimde belirttiğim altyazının doğru olduğunu yazmış. efendi efendi anlattım, ama iyilik yaramıyor tabi. ingilizce bilmememden girip, 'gramer kullanımının zorunlu olamayacağından' çıkmış. henüz çok yanlış bir hedef seçtiğinin farkında değil ama olsun.

    buraya not düşelim, bakar bakar güleriz.
  • terazisine tıkladığım, emeğine rep verdiğim yazar.

    (bkz: #18520932)
  • fenerbahçe'ye düşman olduğunu ve her zaman düşman kalacağını ifşa eden bu arkadaşımıza, henüz çok kısa olan sözlük hayatında sözlükte fanatizme bulunduğu katkılar ve takım tutmaktan çok anti-takım tutmanın komedisini izlettirmekteki hevesi için teşekkürü borç biliyor, kendisine bir başka anti-fenerbahçeli git z ile fanatizm ve at gözlüğü dolu uzun bir sözlük hayatı diliyorum. (bkz: #18549716)
  • fanatikler tarafından fanatik olarak değerlendirilmek gücüme gitmiyor onu baştan belirteyim, çok da önemli değil zaten. spor fanatiğiyim ben, sporun her dalını severim.
    türk futbolunda da en etkin takım olan fenerbahçe bu şekilde yönetildiği, basın camiasındaki insanlar spor bilgi ve birikiminden çok fenerbahçelilik kıstasıyla değerlendirildiği, aziz yıldırım destekçileri başlara geldiği rakipleri de diplere itildiği sürece de bir şey değişmeyecek. aslında fenerbahçe'ye değil de bir çok fenerbahçeli'nin mantalitesine düşmanım. o bir çok fenerbahçeli çoğunlukta olduğu için de fenerbahçe'nin mantalitesi bu şekilde görünüyor ve mantaliteye düşman olduğumdan fenerbahçe'ye de düşman oluyorum. kendi adıma bir sorun görmüyorum.

    cüneyt çakır meselesine gelince, yahu ben en iyisi desem kabul olunmuyor, uefa'nın listesinde en iyi türk hakem olsa kabul olunmuyor. ne yapayım? mhk tarafından bildirilmeyen hakemlerin videolarını çekip uefa'ya gönderin o halde.
    ayrıca sözlük ortamında da badim yoktur, paranoyaklık edip mesajlarınızı alakasız şekilde üstüme yüklemeyin.
  • çok uzun değerlendirmeler yapayacağım, uzun analizlere giremeyeceğim hakkında. hadsiz.
  • bazılarına yobaz cahil dediğimi iddia etmiş... 2 entry'm i okuyup kendince bir sonuca varmış... benim köleliğe istenen özgürlüğe karşı çıktığımı algılayamayıp yazıp kaçmış... kayıp yazardır...
  • futboldan gerçekten anlayan,realist yazar.
  • sabır ve özveri ile calışan yazar.
hesabın var mı? giriş yap