• teoride zehir gibi ama pratikte sallanan çocuk saati. suya dayanıklı diye alırsınız, sıvı temasından gharanti dışı kalır, navigasyonu sapıtır panikle çocuğunuzun okuluna koşarsınız, insanı daha da tedirgin etmekten başka bir işe yaramıyor. ek olara cihazla alakalı ouno servicele yaşadığım sorunlara buradan ulaşabilirsiniz (bkz: #77982607) .
    edit: ürünün suya dayanıklılık özelliği tamamen fasa fiso. servis çok kötü, kablosu bulunmaz, uzak durun.
  • çocuk izleme saati dışında, bunun bir de mt10g kodlu smartwatch modeli var. özellikle klasik saat görünümünden vazgeçemeyenler için epey başarılı bir ürün.

    incelemesi şurada.
  • bim'de satıldıktan sonra sapıtan çocuk takip saati. 2 gündür saat sadece saat olarak çalışıyor ve anladığım kadarı ile sunucuları ile ilgili bir sorun var. şu an saatler çöp durumda. işin kötüsü 10 aydır sakladığım faturasını geçen hafta attığım için işin peşine de düşmeyip vodafone a fatura ödemeye devam edeceğim gibi duruyor.

    son durum: 3 günlük kesintinin ardından, bugün sistem çalışır duruma geldi.

    ekleme: artık ümidi kestim, belli ki düzen tutmayacak. 1 gün çalıştıktan sonra tekrar bağlantı kesildi.
  • bizim gibi pazarlarda borusunu rahat rahat öttüren firma.
    arkadaşım gül gibi çalışan uygulamayı güncelliyorsunuz da o güncelleme ile çocuğun nerede olduğunu gösteren belirteç (mavi nokta) yok oldu.
    müşteri hizmetleri desen 15 dakika bekledim açan yok bol bol şarkı dinledik.
    tam bir rezalettir efendim uzak durmak lazım.
  • alcatel mt40 ürünü kullanıyoruz, yorumunuz şöyle;

    113244490
  • bataryası harice alınarak değiştirilebilen bilen sim kartlı çocuk saati. çalışması fena değil ama ses konusunda yetersiz. yani çocuğum beni sadece saatin hoparlöründen duyuyor, onun da en yüksek seviyesi bile zor duyuluyor. özellikle teneffüste çocuk sesi fazla olduğu için çocuğum benim sesimi zor duyuyor.
  • sunucuları bozulunca konum bilgisi göndermiyor.
    sunucu çökmüş, millet çocuğuna ulaşamıyormuş adamların sikinde değil.
    almayın aldırtmayın
hesabın var mı? giriş yap