• daha dur bunun haccı var umresi var.
  • (bkz: ya da)
  • bir de tam tersini düşün, belki de sen de ona çekici gelmiyorsun. o da bu yüzden haftada iki defa ve sadece geceleri seninle birlikte olmak istiyor.

    belki de sen kötüsün, hiç bunu düşündün mü?
  • iki ucu çoklu değnektir.
    şimdi bu arkadaşın ciddi sorunlar değil diye düşündüğü şeyler bence çok ciddi sorunlardır. fiziksel boyutu bir şekilde belki halledilebilir fakat kendi adıma hiçbir şekilde inancı inancıma uymayan biri ile evlenmezdim zira inanç dediğin şey insanın hayatını, yaşam kalitesini bile belirleyebiliyor. ben agnostiğim, kalkıp müslüman bir adamla evlensem (ki dinen yasak aslında) nasıl anlaşırım, çocuğum olursa onu eğitirken ikimiz arasında yaşanacak gerginlikle nasıl başa çıkarım diye düşünüp vazgeçerdim.
    evet eskiden ''isteksizlik'' ile alakalı atılıp tutuluyordu kadınlarıa yükleniliyordu cahil bir toplum olduğumuz için. geldiğimiz noktada türk kadınının genel isteksizliğini pekala türk erkeğinin sevişmeyi bilmemesine bağlayabiliriz. neden isteksiz diye durup bir düşün mesela.
    acaba ona kendini çirkin mi hissettiriyorsun?
    sevişirken hoşlanmadığı şeylere mi zorluyor yahut hoşlanmadığı şeyler mi yapıyorsun?
    yani şunu da anlamıyorum arkadaş sevişmek için evlenilmiyor mu? yasaların önünde bak ben bunla şunu yapcam demek, bunu meşrulaştırıp topluma kabul ettirmek değil mi evlilik olayı?
    evleniyon neden sevişmiyon?
  • sen bu kafayla taşı da sıkar suyunu çıkarır eşeğin a....na kaçırırsın kusura bakmada. bozuk zihniyet kardeşim eşin o senin evcil hayvanın değil.
  • son iki dakikamı bu başlığın dilbilgisi hataları için harcadım. yada, 've' bağlacı filan...

    hadi neyse deyip,
    giriyi okuyup, kahroldum.

    tüüüüü, insanın beyninde çatlak olmasın, gerisi öpülür bile.

    zaman kaybı, tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor.
  • iki karaktersizlik arasında mekik dokumaktır.

    gelmiş karısının çatlaklarını anlatıyor, siz bana brad pittsiniz sanki haspam.

    hayat görüşleri yüzünden yaşanan çatışmalardan bahsedilmiş. bunlar ciddi problemler evet, ama evliliği çiftleşmekten ibaret gören bir adamın da yaşaması pek muhtemel problemler. aklın nerdeydi derler adama.

    edit: boşanmak karakersizlik değil elbette. karaktersizlik; mevzu bahis durumda boşanmayı düşündüren etkenler.
  • bu tiplere de hastayım ya. sanki aldatayım diyince yada boşanınca hemen kadınlar sırada bekliyordu. sokakta görünce dibimiz düşecek sanki. karısında çatlaklar varmış. senin de göbeğin, kılların çekici gelmiyor ona belki. yada açılan alnın, seyrekleşen saçların..

    karısının da çekici göründüğü erkekler vardır elbet. bence boşanın ikiniz de. seni bilmem ama karını mutlu edecek insanlar olacak mutlaka.

    tanım: okumuş cahil derdi.
  • kadın zayıfladı diyorsun çatlağı kaldı badanacı mısın dostum sen
    neler neler var çatlağı var diyorsun az ayakların yere bassın evlisiniz siz karı kocasınız
    ne için evlendin sen
    zorla sana namaz mı kıldırıyor geç böyle şeyleri

    az kadını mutlu et belki geri döner sanada birşeyler (haketmediğin halde)
hesabın var mı? giriş yap