• tümden gelimle aldatmayacak erkek yoktur mu demek?

    aldatılma durumunu genellemek saçma, cinsiyete indirgemek daha saçma.

    bu başlığı açanın benzerini (bkz: aldatmayan kadın aldatılır) için açmamış olması cinsiyet ayrımcılığı yaptığını gösteriyor.
  • "neden illa birileri birilerini aldatmak zorunda?" diye düşündürten önerme.
  • aldatma değilde kızın kaybetme korkusunu canlı tutmazsan hayatı zehir eder
    edit: arkadaşlar sağlıklı bir ilişki için gerekli olan birşeydir. kıza sevgini gösterdikçe doymayacaktır her zaman daha fazlasını isteyecektir. zaten genellikle çok sevenlerin ilişkisi biter kız çok aşıksa erkeğinde köpek gibi aşık olmasını ister ve bi noktadan sonra o ilişkiyi sevgi de kurtaramayacaktır. yani neden bir fırlamaymışım gibi yaftalandım bilemedim bu önerim güzel ilişkilerin bitmemesi içindi.
  • ben yine de aldatmadığım için pişman değilim.

    sonuçta bu vicdani bir mesele , sana yapılmasını istemeyeceğin bir şeyi başkasına yapmamak gerekiyor
  • kesinlikle katıldığım önermedir. sebep sonuç ilişkisi ya da bir gerekçeye dayandırmadan söylüyorum bunu. bunu bana söyleten ise tecrübelerim ve tanıklıklarımdır.
  • her insan aldatılır ve aldatılmıştır. bazen fiziksel bazen duygusal. insan yapısı gereği bencil, empatiden uzak ve iki yüzlüdür genelde. aldatmak eylemi de bu özelliklerin meyvesidir.
  • arkadaşlar şimdi dürüst olacağım. hiçbir abartma olmaksızın. öncelikle orta halli tipim var çok yakışıklı değilim ama çene falan şekilli gözler renkli giderim var yani. kendi halinde biriyim duruma göre değişir ama biraz da piçimdir. genelde kaşartoları çekiyorum. her bu tarz ilişkide savunma mekanizması kullanırım ve gerçekten bir şey hissetmeden hissediyormuş rollerine girmem. gerek yok amk derim. neyse son ilişkimde 4 ay kadar sürdü, ilk 2 ay kız bana tapıyordu. tabii ben de kötü davranmıyordum ama onun ilgilendiği kadar ilgilenmiyordum. baktım böyle güzel gidiyor yanii onun tarafından gelen bir ilgi bana iyi geliyor, koyverdim kendimi. ben de güzel güzel davranmaya ve hissettirmeye başladım ve gördüm ki kız benden kaçıyor yavaştan. bu ilgisizliği ve klişe bir şey olan '' kaçan kovalanır '' mantığıyla yaklaştığı için ayrıldım. tabii ayrılana kadar arada bir sürü şey oldu. fakat bir şeyi farkettim ; kadınlar beğendikleri erkekleri gerçekten elde ettiklerini gördüklerinde soğuyorlar hatta hayallerini onlar için değiştirmenizi fslan bekliyorlar. bunu yerine getirdiğinizdeyse yavaş yavaş sizden kaçıyorlar. akıllarınca kaçıcak sen de onu kovalayacaksın hanfendi kovalanan ve sürekli ilgi gören taraf olacak... bilmiyorum bu çok değişken bir durumdur belki fakat ben birçoğunda böyle gördüm. belki de ben amcığın tekiyimdir ve böyle denk geliyordur. ama gerçekten aklı başında bir hanım kızımız denk gelmeden benden sadece seks yapıp arada beraber vakit gsçirebileceğiniz biri olur bayanlar. hem böylesi daha iyi hepimiz için iyi olacak. madem ilişki yaşayınca bunu birbirimize zindan edicez, saçma salak kıskanıcaz ve savunma mekanizmalarıyla birbirimizi sevicez yine böyle geriyoruz lan birbirimizi??! hepinizi yalarım güzel bayanlar...
  • ... aldatan erkek de şerefsizdir diye devam edebilir...
  • ya püsküllü'den ya rulz'dan ya da 3.001.000ali'den çıktığını düşündüğüm vecize.
    başka mantıklı açıklamasını bulamıyorum.
  • boynuzlanmasının ardından soluğu burada almış herhalde üstüne gitmeyin kussun rahatlar
hesabın var mı? giriş yap