• olgunlar'da yer alan bir bar.
    iyi müzik, iyi yemek ve bol bol spor istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
    ara ara farklı şeyler deniyorlar.
    farklı kültürlere has bira sunumları ve yiyecek servisleri olabiliyor.
    meselâ birgün gittiğinizde bremen'de, başka bir zaman bavyera'da bir pubda bira içiyormuş hissine kapılabilirsiniz.
    sahipleri çok sıkı gençlerbirlikli.
    eğer o vakit gençler'in maçı varsa asla başka bir maç izlenmez.
    onun dışında olimpik spor dallarına kadar her türlü spor müsabakası yayını var.
    sürekli aynı ortamlardan, aynı müziklerden, aynı işletmecilerden, aynı leezzetlerden vs sıkıldıysanız şiddetle tavsiye ederim.
  • muhteşem olaylara sebebiyet veren pub. mesela bir kadına "sıkıldıysan yanımıza oturabilirsin" dersiniz. o sizi reddetmiştir, ya da oturduysa bile belli ki sizinle doğru düzgün tanışmamıştır. ama siz onu potansiyel bir sapık gibi sözlükten ararsınız.
  • pembe gömleğimle tek başıma otururken sarhoşun birinin kadın zannedip masaya çağırdığı mekan.
  • yıllardır gittiğim mekan, pandemi ile artık iyice bozulmuş; sadece tat ve fiyat olarak değil, sahibinin psikolojisi de dahil.

    daha önce bayılarak yediğim pizzalarından söyledim; önüme gelen ekmek gibi kalın bir hamur ve söylediğim pizza ile ilgisi olmayan (ki 50 tl idi) koca pizzaya dilim başına bir sucuk dilimi düşen, başka hiçbir malzemesi olmayan bir şey geldi. ses etmedim, yıllardır gittiğim mekan dedim, ama işin asıl saçma tarafı sonra yaşandı:

    yemeğin sonuna doğru mekanın (bkz: gençlerbirliği) taraftarı sahibi, gitti kapıda dikilmeye başladı, bana dik dik bakarak. yıllardır gittiğim mekanda, yediğim sucuklu ekmek için 50 lira öderken hırsız muamelesi gördüm!

    bir daha da gitmem ve hiçbir arkadaşıma da önermem.

    tanım: kazık fiyatlı ve kalitesiz yemekleri olan ankara'nın leş bölgesi kızılay'da olan bir mekan.
  • bugün düzenlediğim st.pauli ile alakalı bir futbol etkinliği için mükemmel bir ev sahipliği yapan ankara'nın en köklü spor barı. antifaşist insanların oluşturduğu mükemmel bir ortamı var. ülkede spor bar kültürünü doğru yaşayan ender yerlerden, asla ve asla bu mekanda kahvehane ortamı kurulamaz.

    mekanın beş senedir müdavimiyim, (bkz: karakızıl) grubunun kurucularından biri olan sahibini de yakından tanırım, çok kral adamdır.

    nfl yayınlayan tek mekan olması da harika bir detaydır. kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ederim.
hesabın var mı? giriş yap