• popçu alex olarak tanınır. soyadını pek bilen yoktur. bir de baya kaslıdır kendisi.
  • yıllar evvel aşk senin adın diye bir şarkısı vardı bu abinin. kral tv yi açar beklerdim. çok ızdıraplı şarkıdır. klibinde de dönemin medya ikonlarından brezilyalı seksi manken noella oynar. yıllarca ne yaptı ne etti merak ettim. yakın zamanda manidar isimli bir şarkısından haberdar oldum ve pek beğendim. hem de birce akalay ile düet yapıyorlar. yalnız saçlar gitmiş kel olmuş alex abi. klibini izlerken gördüm. yıllar geçiyor, hepimiz yaşlanıyoruz. zira benim de saçlar seyreldi epey.
  • hayko'nun oğludur kendileri. "sude sude" hayko'nun.
  • hakkında bu kadar az entry yazılmasına şaşırmıyorum çünkü soyadını bilen kişi azdır gene de tuhaf duruyor neyse. ilk albümü 'çok zor' çok iyi bir albümdü, aranjeler gerçekten iyiydi, albümde emeği geçenlere bakınca iskender paydaş'tan cihan okan'a, aysel gürel'den ozan çolakoğlu'na uzanan güçlü kadroyla bunun tesadüf olmadığını görüyoruz.

    sonra 2008'de 'depresif pollyanna'yı yaptı, sözler biraz alakasız gitse de klip ve şarkının muazzam temposu, elektronik altyapıya eşlik eden saksafon falan garip bi şekilde insanı çekiyordu şarkı. bence buradaki hata single çıkarmasıydı, 3 sene geçmiş olmasına rağmen tek şarkının öne çıktığı single yetersiz kaldı diye düşünüyorum her ne kadar 'çok zor' albümündeki bazı şarkıların yeni versiyonlarının yer aldığı 'alextronika'yı 2007'de çıkarsa da.

    2010 yılında ise 'iz' albümünü çıkardı, müzikal anlamda gene farklı aranjeler bulunsa da bu albümde maalesef 2005'teki kadar sağlam parçalar yakalayamadı alex, şahsen benim en çok dinlediğim parça 'bir sor' oldu, promosyon konusunda da sıkıntılar yaşadığını düşünüyorum, çok tutmadı bence bu albüm.

    2012 yılında ise gerçekten sağlam bi single çıkardı alex, 'yalnız ve serseri' adlı bu single'daki 2 parça da gerçekten iyiydi fakat bu sefer farklı olan alex'ti, değişen imajı ve bence daha çok yetersiz promosyondan ötürü hakettiği ilgiyi yakalayamadı maalesef bu çalışma.

    şu an arada bir tekli yayınlıyor, birce akalay ile olan çalışması epey tutmuş yeni görüyorum, iyi müzisyendir, iyi şarkıcıdır, iyi bir sestir alex. umarım eskisi gibi tekrar değer görür. severek dinliyoruz.
  • bugünlerde ve depresif polyana gibi kaliteli parçalar yapsa da dinlesek.
    güzeldi, hala açar dinlerim. "bugünlerde" şarkısını çok severim. az biliniyor olması iyi olmadığı anlamına gelmiyor. devam etsin müziğe.
  • istisna olarak 2000'li yıllarda güzel şarkılara imza atmış müzik adamı.
  • aşk senin adın adlı şarkısıyla silinmez bir iz bırakmıştır.
  • aşk senin adın adlı efsanenin sahibi kişi *
  • youtube'da denk geldim. aşk senin adın ısımlı müthiş şarkısı varmıs. kendisi klip zamanında bayağı yakısıklıymıs.
    bu şarkı neden çok popüler olamamıs anlamadım.
hesabın var mı? giriş yap