• gün geçmiyor ki bir ölüm haberiyle daha karşılaşmayalım. şimdi de denizli’de üniversite öğrencisi aleyna yurtkölesi yalnız yaşadığı dairesinde ölü olarak bulundu. olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

    kaynak

    edit: katili tutuklandı, olan yine gencecik bir insana oldu.
  • paü'de okuyan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi. öğrencisiydi. herkes gibi bir hayatı vardı. kaldığı apartta ölü bulundu. darp veya yara izi yok. ölüm sebebi otopsiden sonra belli olacak. muhtemelen yine kadın cinayeti. 1 şüpheli gözaltında. ama bu ülkede artık adaletin sağlanması değil ölümünün duyulması için bile katledilmen değil, vahşice katledilmen gerekiyor demek ki.

    tanım: ölümünden saatler sonra başlığına baktığımda sadece 1 entry gördüğüm kişi. hayalleriyle ve gençliğiyle beraber toprağa gömülecek olan bir umut.

    başımız sağolsun

    edit: ölüm sebebi boğulmak.
  • katili iran uyruklu bir sıska karakafa çıkmış. bu kızlar bu sıska karakafalarda ne buluyor, o tip direkt kriminal, o kriminal görüntü mü hoşlarına gidiyor.

    tanım: yazık olmuş bir başka güzel kız daha.
  • katilinin, cezaevinde kendini astığı haberleri sosyal medyada dönmektedir. darısı diğer kadın cinayeti işleyenlerin başına...
hesabın var mı? giriş yap