• kent fm'de kentsel dönüşüm programını icra eden pozitif adam. normalde çok uyuz olurum böyle aman iyi düşünelim iyi olsuncu pozitif auralı tiplere ama bu samimi yahu. babamın ısrarları üzerine dinlemeye başladım şimdi ben de sıkı takipçisiyim artık. bu arada bugünkü crazy english summer için de teşekkürler.*

    editto: bir de sayesinde ortaçgil'in integral şarkısını keşfettim ki bunun için de ne kadar teşekkür etsem az.
  • eğlenceli adamdır.

    kent fm'i keşfetmemle sabahları bu adamın müptelası olmam aynı döneme denk geldi. müptela derken abartmıyorum, sabahları işe geldiğimde bile çıkmıyorum arabadan bunları dinlemek için, evet bunları.

    (bkz: bir yancı olarak yarkın)

    edit: saati gasp edildi yerine metehan çakır diye biri var artık, anlam veremedim, ali bal kadar eğlenceli biri varken neden???? ali bal bunu hak edecek ne yaptı ulan!

    edit2: bugün bu adamı biraz stalkladım. adam boğaziçi mezunu, vatan medyada görev almış, ülker'de görev almış, şimdi radyo satıyormuş, kent fm'de yine yönetim falan vay arkadaş dedim, ben bir de bu adamın yayın saati değişti yazık lan diyordum. şaka maka adam taşaklı çıktı rıza baba, ayrıca gerçek ismi bilal bal'dır, ali çocuğunun adıymış sahne ismi olarak kullanmaktaymış ali'yi. iyi adam ama bir gün boş zamanım olursa çat kapı yapacağım kendisine buradan duyuruyorum.
  • ali abi iyi bi abimiz. içten , samimi , lafını esirgemeyen , donanımlı , aile babası temiz bi abi. hakkında şimdilik daha fazla şey yazmayacağım sonra bana gelip olum niye özelimi yazıyorsun diyip dalga geçer.

    (bkz: kentfm)

    (bkz: kentsel dönüşüm)
  • kent fm'i ayağa kaldıran adam. hayatımda büyük bir boşluğu doldurdu kent fm. 2015 aralıktan beri dinliyorum. dj siz yayından programlı yayına geçiş aşamalarının hepsinde dinledim. bir tek kendisini dinleyemiyordum. sabahın yedisinde kalkamadığım için. gel gör ki saat on yayınına geceli her sabah ilk yaptığım şey radyoyu açmak.

    samimiyetine, sıcaklığına, yurdum insanı oluşuna dinleniyor bu adam! poz yok, kasılma yok, gayet içten. konukları şahane. konuları da.
    ayrıca sıkı bir ekşi sözlük takipçisi.
    radyoyu doğrudan satışla doldurmadığı için, kaliteli müzikler çaldığı için, hep samimi olduğu ve samimi insanları bir araya topladığı için teşekkürler ali bal.

    ayda bir kıvanç erginel ve doğu ile sonu olmayan yayın istiyoruz!

    işsiz bir tarihçi olarak almanağınızı yazarım yazıyorum! **
  • sıkı bir sözlük takipçisi olmakla beraber, bugün tanışacağım kendisiyle ayrıca sülalesi rahat ve kadayıf gibi bir insan.

    kendisine buradan ümit besen diyorum anladı o.
  • tanışma olanağım olsa da ne diyeceğimi bilemediğim, her gün programını dinlememle birlikte kendimi bir tık daha bu hayatta cahil hissetmemi sağlayan, güzel insan.

    değerli insan kendisi. ettiği sözler, kinayeler, kullandığı cümleler ve sözcükler; o kadar bir nakış makinesinden geçirilmiş ki, hem cuk diye oturuyor hem de iz bırakırcasına iz bırakabiliyor.

    ayrıca dolu bir insan. neyi nerde söyleyeceğini, boş konuşmak yerine dolu dolu konuşmayı, programını da doldurmayı çok iyi biliyor, çok seviyor. işini çok seven bir insan, her haliyle belli. seni seviyoruz alibal! kent fm'de müthiş işler yapmaktasın, inşallah her şey dilediğin gibi olur ve kaliteni, kendini bozmadan ilerlersin.

    (bkz: kentsel dönüşüm)
  • dünyanın en rahatlatıcı, dertlerden arındırıcı "aman beee, n'olacak beee, boşverin gelin şöyle güzel bir zeki müren dinleyelim" diyen radyo programcısıdır.
  • ali reis yayın saatini değiştirip 10 yaptı kendisini dinleyemez olduk, orjinal saatine geri dön reiss
  • kent fm 87.7 nin eski sahibi. dönemin kentsel dönüşüm programının da sunucusu(ydu). o zamanlar radyo bebek sırtlarındaydı. bize de pazartesi sabahları performans günü olarak sesimizi duyurma fırsatı verirdi (bkz: kent sanatçıları) umarım güzel projelerle yeniden hoş sedalar bırakır geleceğe.
  • kent fm’i ihya eden adam idi. kendisi bugün itibari ile alem fm‘de günaydın ahali programına başladı.

    sabah 7’de açıyor dükkanı, 7 desem de daha erken başladı bugün.
hesabın var mı? giriş yap