• kendisini yetenek sizsiniz'de tanidim.
    iyi ki de katilmis, kendisine taninan o kisa zamanda beni mest etti.
    tesekkurler ali deniz kardelen.
  • youtube'da performanslarını dinlerken bir öneri videosu geldi.

    kendisi yetenek sizsiniz'e katılmış. adamı direkt finale çıkartmışlardır gibi düşüncelerle videoya tıkladım ama o da ne?? performansının bitmesini bile beklemeden 3 hayırla uğurlamışlar. daha acısı hülya avşar ve yanındaki uzun saçlı elemanın "amatör müsünüz?", "yeni mi başladınız?" tarzı yorumlar yapmış olması.

    ali deniz kardelen efendiliğiyle bir kez daha kalitesini göstermiş bu da ayrı bir not olarak kalsın.

    alın izleyin de rezillik görün.
    edit: ali deniz kardelen videoyu kaldırtmış
  • ted mosby’ye benzettiğim, yetenek sizsiniz yarışmasında hülya avşar'ın sırıta sırıta “amatör müsün?” , ali taran’ın ise “yeni mi başladın?” diyerek, müzikten zerre anlamadıklarını tüm ulusa ilan etmelerine neden olmuş profesyonel gitaristtir.
  • (bkz: gitarı rahat çalan gitaristler)

    bu adamı izlerken sinir olmuyor değilim. yahu bi ağzın yüzün değişsin, sağa sola hareket et, ne bileyim zorlanıyormuş gibi yap hiç yoktan. adam şişeden bardağa su doldurur edasıyla rahaaat rahat çalıyor. * şaka bir yana pek sevdiğim bir abimizdir. kendisini tanımam etmem ama tanısam hiç tereddüt etmeden "abi" diyebileceğim bir tipi var.
  • malum yarışmanın videosunu şimdi izledim, izlemez olaydım. abi ne diye bu boş beleş insanların karşısına çıkarsın ki? ne anlar bunlar sanattan, müzikten... akşam akşam moralim bozuldu. şu pırlanta gibi adama gösterdikleri muameleye bak hödüklerin!
  • yakında aleph kitabevi'nde sahne alacak olan ülkenin nadir yetenekli insanlarından. ankara'da olup katılmayı düşünen yazar arkadaşlar mesaj atsın, mutlaka kapıda karşılarım.
  • kendisini mümkün mertebe takip etmeye çalışan bir insan olarak, yetenek sizsiniz'e katıldığından yeni haberdar oldum. sonuç hiç şaşırtmadı tabi.
    fingerstyle denen bir tarzı icra ediyorsun bi kere, bizim toplumun kulağı aşina değil böyle şeylere. bir de orhan gencebay'ın klasik eserlerinden birini çalıyorsun ve de arp gitarla yapıyorsun bunu. o an istersen dünyanın en zor, en karmaşık parçasını çal, o tekniği bilmeyen insanlara o performansın ne olduğunu ya da ne anlama geldiğini kolay kolay hissettiremez ya da anlatamazsın.

    o nedenle, jürinin dediklerine takılmak gibi bir hataya düşmemiştir umarım diye düşünüyorum. onlar için hap gibi, fazla kafa yormayan, daha genele hitap eden, reytingi bol, standart duygulara daha fazla hitap eden basit şeyler daha önemlidir. programın ismi her ne kadar bunu söylemese de programın yapılış amacı bu.
    fazla mükemmeliyet sıkıcıdır denir ya, bu da biraz o hesap. böyle şeyler programın konseptine çok uygun değil zaten.
    bir de yukarılarda bir arkadaş çok güzel söylemiş, "bu adamı izlerken sinir olmuyor değilim. yahu bi ağzın yüzün değişsin, sağa sola hareket et, ne bileyim zorlanıyormuş gibi yap hiç yoktan. adam şişeden bardağa su doldurur edasıyla rahaaat rahat çalıyor." diye. yarışmadaki olumsuz algının bir göstergesi de biraz bu sanırım.
    (bkz: #71560876)

    konu hakkında bir başka gitarist abi olan tamer zeynioğlu'nun söyledikleri çok güzel özetliyor durumu.

    ayrıca, arp gitar adlı aleti topluma gösterme imkanını bulmuş olduğu için hedefine ulaşmış olduğunu söyleyebiliriz.

    albatross çalışmasıyla kendisine saygı ve selamlarımı iletiyorum.
  • kendi bestesi olan first steps ve out of breath çok güzel parçalar.
  • aynı şirkette beraber çalısma imkanı yakaladığım sempatik bir sap danışmanı ve aynı zamanda müzisyen. sohbeti de müziği kadar hoş. özellikle gitar seven arkadaşların dinlemesini tavsiye ederim.
  • bir değil bir kaç albüm hazırlığı içerisinde olduğunu öğrendim. birisi kendi besteleri olacakmış, birisinde de cover parçalar olacakmış. heyecanla bekleceğiz.
hesabın var mı? giriş yap