• internet aleminde adını en iyi dövmeciler kategorisinde duyurmuş bir dövmeci. bu listeden yaptırmak istediğim dövmeye en yatkın çalışmalara sahip olan "ali ersarı" yı seçtim ve müşterisi oldum. yaptırmak istediğim dövmenin üzerinde bazı değişiklik (benim için anlamı olan şeyler) ve tasarımlar üzerinde çalıştık; bittiğinde ise orjinalinden daha güzel bir iş çıktı. bundan ziyade en çok beğendiğim yanı ilk sohbetlerimizde "başladığım işi ne olursa olsun bitiririm" cümlesi oldu. ilkten tabii ki bu cümleye anlam veremedim ama dövmeyi zor tutan bir derim olduğu anlaşılınca daha iyi anladım. normalde 2-3 seansta bitecek dövme 5 seansta bitti ancak başta anlaştığımız ücret ne ise ne fazlasını talep etti ne de öfleyip pöfledi. bunun haricinde çok temiz ve titiz bir çalışması var. stüdyosu gayet güzel, önünüzde akıllı bir tv var youtube, netflix vs. canınız sıkılmıyor.
  • uzun yıllardır ben dahil çevremin güvenerek dövme yaptırdığı tattoo artisttir. bu adamın farkı bariz, öncelikle kendisi dövmeci değil dövme sanatçısı. öyle alelade yapmıyor işini. türkiye standartlarının çok üstünde bi dövme sanatı ve dövmecilik anlayışı var.

    bi kere o duvarları kuru kafalarla dolu, içeride akşamdan kalan alkol kokusundan durulmayan, işine gelmeyen dövmeyi yanındaki 16'lık pasaklı ergene devreden dövmeci ortamını çıkartın zihninizden. stüdyoya girdiğiniz andan itibaren sizi sade ve şık bi ortam karşılıyor. aynı zamanda hijyen bakımından ziyadesiyle insanın içini ferahlatan steril bi ortam. öyle ki fazlalık yapacak toz toprak toplayacak türden antin kuntin objeler dahi yok stüdyonun belli kısmında.

    dövme koltuğuna oturduğunuz andan itibaren sanki bu adam özel olarak evinize gelmiş de işini yapıyor gibi hissediyorsunuz. çünkü hemen sağınızda sizin için hazırlanmış bi yüksek sehpahada içinde netflix, exxen, blu tv vs gibi platformlar dahil olmak üzere tamamen sizin keyfinize göre açılmayı bekleyen bi televizyon kumandası var. hemen yanında da kahve yahut tercihinize göre başka bi meşrubatla dolu kocaman bi kupa. siz dilediğiniz yayını/müziği takip edip kahvenizi yudumlarken yapılıyor dövme işleminiz. hijyen durumuna zaten diyecek yok.

    tüm bunların yanısıra aynı zamanda tasarım imkânları da sunuluyor. ve çoğu dövmecinin aksine burada para değil, sanat ve estetik konuşuyor. eğer dövmenin size yakışmayağını düşünüyorsa bunu size anlatıyor ve alternatifler sunuyor. bazen de tamamen bu fikirden vazgeçiriyor. işini layıkıyla yapan ilkeli bi dövme sanatçısından beklenen her şeyi karşılıyor adamımız.

    unutmadan; deri altına fazladan girerek dövmeyi de teninizi de patlatıp türlü bahanelerle üstünü kapatma durumlarını da unutun. olabilecek en minimum acıyla en doğru şekilde yapılan bi dövme taşımak istiyorsanız adresiniz belli. içinize sine sine yaptıracağınız bol çılgın dövmeleriniz olsun! *

    profil: https://instagram.com/…?igshid=mtfizna1ddzzmme0ag==
hesabın var mı? giriş yap