• bombastic airporthaber sitesinin, son derece ukala, habercilikle uzaktan yakindan alakası olmayan, magazin gazeticiliginin takim elbise giymis super bir ornegi niteliginde, kendini medya patronu zanneden genel yayin yonetmeniymis efendim kendisi. (bkz: sukela)
  • havacılığın h sinden anlamayan ve bu altyapı ile airport media genel yayın koordinatörlüğünü yapan gereksiz şahıs
  • "cnntürk bizim haberi okuyor ama kaynak vermiyor ayıp değil mi?" diye tweet atan amca.
    https://twitter.com/…ikdk/status/257783693131780096

    hangi haberine kaynak gösterdin de aynı saygıyı karşıdan bekliyorsun diye sorarlar adama.. sabah kalk, 7-8 havacılık sitesinden ingilizce haberleri çevir, kendi muhabirin yapmış gibi koy, sonra başkası aynısını yapınca ":("
  • istikbal göklerdeydi'yi tanıtmaya çalışırken muhatap olmak durumunda kaldığım biri. yazışmamız ona "medya nedir, nasıl medya çalışanı olunur" konulu küçük bir lektür vermemle noktalanmak zorunda kaldı maalesef.
  • saygı ve terbiye ikilisinden hiç mi hiç nasiplenememiş bir kişidir zannedersem. mecburiyetten beyfendinin sitesi olan airport haberi okuyoruz, bilen bilir sektördeki en istikrarlı haber sitesi aiport haber'dir (alternatif gösterebilen yeşillendirebilir) kaldı ki kendisini hiç okumam, kendisi genelde dhmi'ye ve gıcık aldığı insanlara giydirir. habercilik, köşe yazısı anlayışı budur.

    efenim bugün yine siteyi okurken şu yazısına denk geldim. malum memleketçe içinden geçtiğimiz süreç belli malum beyefendi de başlamış cadı avına. bir de kendisi bir otoriteymiş gibi vatan haini ilan etmeye başlamış. benzeri bir uğraşı vakti zamanında bir pegasus pilotu için de yapmıştı. sanıyorum kendisinin pilotlarla bir alıp veremediği var ama anlamadım.
  • bugün twitter'da "doları olan yavşaklar neden dolarınızı bozdurmuyorsunuz" yazma seviyesizliği gösteren arkadaş.

    sen yazarcıklıktan başka ne yapıyorsun, kimsin nesin bilader?
  • kendini medya patronu sanan, çizgi roman niteliğinde 3. sınıf haberler yapan, değil habercilik ilkeleri, dil bilgisi kurallarına bile uyamayan, yandaş bir köşe yazarı.

    airporthaber diye bir sitenin genel yayın yönetmeniymiş kendisi. haberin altına yapılan yorumları bile kendisinin yazdığını, 50 iq’ya sahip biri kolayca anlayabilir. 3-5 liraya istediğiniz haberi yaptırabileceğiniz yazarımsı varlık.

    yönettiği site havacılık dünyasında tekel midir, alternatifi yok mudur bilemem ama kesinlikle vakit ayrılıp okunacak, haber alınası bir site değildir. gerçi yukarıda da benzeri yazılmış, yazılarını okumak vakit kaybıdır diye ama, adam yazılarında mütemadiyen üçüncü kişilerin kişilik haklarını ihlal ediyor gibi görünüyor. üzerinde durulması gereken bir ihlal bence.
  • tam bir yandaş ve kolpacı.
    teknik aş de grev olmasın amacıyla yalandan şirket teknisyenlerine süpriz yapacak şeklinde haberler yazmakta kendisi.
  • garsonluktan gelme, iktidara güce yanaşa yanaşa yükselebilmiş, yazılarında pilotları ve başka kimi istiyorsa onu hedef gösterir. thy yönetimi ile birlikte iş çevirip işçiyi, kabin ekibini, pilotu parçalar böler yönetir kontrollü bir şekilde gazını alır.

    sadece thy değil kim para verirse onun emrine girer. mesela pegasus'un trabzon kazası ile alakalı neredeyse hiç yazı bulunmaz. hiç köşe yazılarında pegasus'a yüklenilmez.
    bu uçak nasıl düştü neden düştü. o pilotların mesaisi ne zaman başladı, kaza kaç saat sonra yaşandı, pegasusun kar edelim sürekli hep çok kar edelim mantığı yüzünden, pisti pas geçmek zorunda kalan kaptanlara tavrı nedir? bu kazanın raporu nerede? bunlarla ilgili yazı yazılmaz.
    özetle parasını verdiğiniz sürece istediğinizi yaptırabileceğiniz bir yalakadır.

    not: thy 'de işçilerin hakkını savunan, sendikal örgütlenme için uğraştığı için thy yönetiminin sevmediği muhteşem bir insan vardı: bahadır altan.
    bu kıdık, kendi kendine, kendi cahilliğine aldırmadan, köşesinde bu kişiyi vatan haini ilan etmiş, ısmarlama haber yapmaktan gocunmamış, bahadır altan'ın bir görüşünü çarpıtarak sonunda bahadır altan'ın yaptığının fetöcülerin yaptığından ne farkı var gibi alakasız demogojik saldırgan ve manipütaif laflar ederek açıkça iğrençleşmiştir.
    thy, sudan bir sebeple işten attıktan sonra pegasus'ta çalışmaya başlayan bahadır altan'ın peşini bırakmayan ali kıdık, bu kişiyi "pegasus da işten atmalı" diyerek işini çok iyi yapan ve ekmeğini kazanmaya çalışan pilot bahadır altan üzerinden boş köşe yazılarını doldurmaya çalışmaya devam etmiştir.
    bunları tarihe not düşülsün diye yazıyorum. kendi utanmaz arlanmaz da ali kıdık'ın nasıl biri olduğu bilinsin diye yazıyorum.
  • kendisini şahsen tanımam. bağlantılarını, siyasi görüşünü bilmem. kariyerini, geçmişini bilmem. dolayısıyla şahsı hakkında bir değerlendirmem olamaz.

    sivil havacılık sektörünü de bilmem. sivil havacılıkla ilişkim yolcu olmaktan ibaret. ama savunma tarafını biraz bilirim, işim neticede.

    kendisi yazılarından dolayı çok eleştirilmiş, genellikle yandaşlıkla suçlanmış. doğru mu bilmem ama şu yazılarının altına imzamı atarım(özellikle 2. yazı);
    http://www.airporthaber.com/…lel-pencesinde-mi.html
    http://www.airporthaber.com/…n-pesini-birakmam.html
    http://www.airporthaber.com/…ide-para-bitti-mi.html

    anladığım kadarıyla kendisinin temel kotil'le bir sorunu var. dolayısıyla bu yazıları temel bey'e karşıtlıkla yazmış olabilir. ancak her ne sebeple yazmış olursa olsun bu yazdıkları doğru.
hesabın var mı? giriş yap