• ali koç başkan olabilsin diye şampiyonluk istemeyen çok sayıda fenerbahçe taraftarı görüyorum. bu arada dünkü maçta kirli birşeyler dönmediğini iddia edebilenin aklına şaşarım. aykut'un yönettiği hangi takım şimdiye kadar 7 gol atabilmiş de dün 7 gol atarak rakibiyle olan 6 gollük averaj farkını kapattı? neyse dostlar, konumuz bu değil... buna rağmen fenerbahçe'nin şampiyon olmasıyla beraber aziz yıldırım'ın devam etmesinden korkan çok sayıda suser görüyorum. umarım hem gs şampiyon olur, hem de fenerbahçe'ye çok büyük hizmetleri olan aziz yıldırım görevine devam eder.*
    (bkz: pavalı köpeklev)
  • aziz yıldırım o kadar itici bir hale geldi ki insanlar ister istemez bu hisse kapılabiliyor, ben takımımın şampiyon olmasını istiyorum tabi ki , ama öyle bir an geliyor ki ulan diyorum alamasınlar kupa mupa aziz kalsın zik gibi kongrede, fenerbahçe taraftarı olmak zor iş vallahi billahi, her türlü kanser oluyosun.
  • 1 şampiyonluk ile potansiyel olarak n tane şampiyonluk kazanabilecek iyi 1 takım ve yönetim farkını bilen taraftardır. tercihini doğru yönde kullanmaktadır.

    maç izlemiyorum, digiturk üyeliğimi çoktan iptal ettim, artık lisanslı ürün alarak takıma katkıda bulunmuyorum, passolig süresi geçti umrumda değil, arada maça giderdim, gitmiyorum, fenerbahçe card'ım vardı süresi doldu sallamadım, maçların özetlerini bile izlemiyorum, takımın puanından, kadrosundan haberim bile yok, umurumda değil, en ufak bir heyecan yaratmıyor. ulan galatasaray-fenerbahçe derbisi olduğunu maç günü öğrendim ve izlemek için içimde zerre istek uyanmadı. lisede okuldan kaçıp disipline gittim ben göz göre göre bir gs-fb kupa maçı için. (show tv veriyordu, çarşambaydı, kalede hayrettin vardı.) beni bu hale aziz yıldırım getirdi. benden milyonlar var. beni de oraya +1 yazabilirsiniz kısaca.

    ali koç başkan olmazsa fenerbahçeliyim demenin bile anlamı kalmadı.
  • bence arkadaşı yalnız bırakalım başlıkta. karabük'e 7 gol atmayı şikeye bağlamaya çalışmış, kendi halinde bir çocuk başlığı.
  • karabük ün durumu ortada, maçı izlediniz mi bilmiyorum ama 10-12 gol gerekse atılırdı.
  • hem sampiyonluk istiyorum hem de ali koc un baskan olmasini.

    ancak,

    sampiyon olup aziz yildirim ile devam edeceksek, secim hakki doguyor ve ben otuz kusur yillik fenerbahceli olarak, evet, ali koc baskan olacaksa sampiyon olmasak da olur diyorum.

    tum secimler beyaz veya siyah ustune olmamali, grinin varligini kabul edip elli tonunun da a..

    ozur dilerim, konu hassas, sinirlerim bozuluyor.
hesabın var mı? giriş yap