• fenerbahçe başkanı ali koç ile ticari ilişkisi sorulan mhk başkanı zekeriya alp'in yapmış olduğu skandal açıklama.

    video

    söylem rahatlığa bak ya. afrika kabile ülkelerinde kurumlar bu kadar liyakattan, etik değerlerden uzaklaşmamıştır.
  • acaba neden?
  • edit: banka hesabı açıp ticari ilişkisi olması ayrı, koç sayesinde yeni müşteriler bulup avrupa'ya açılması ve zenginliğine zenginlik katması bambaşka bir şey. tatlı su solculuğu yapanlar bsg başlıktan. şu ilişkilerin benzeri akp'de çıksa sayfalarca konuşurdunuz burada. birisi bir kulüp başkanı diğeri hakemlerin başı. hakem hataları olmasa 4. bile değildiniz belki şu an neyin tatavasını yapıyorsunuz? her yerden organize kötülük çabası var sonuç olarak.

    alenen ve açık şekilde mhk başkanıyla bir kulüp başkanının maddi çıkar ilişkisi olduğunun itirafıdır. arkadaşım siz şaka mısınız? fener'in maçlarından sonraki haftaya maç verilmiyor diye bir kılıfa tutunarak arka planda nelerin halledildiği çok açık değil mi? derhal istifalar gerekir ve derhal soruşturma açılması gerekir. aziz'in geleneğini devam ettirmeye çalışmak en başında kendilerine zarar verir. zorlu konusunda da ağır saçmaladı. artık tüm ülke kamuoyu her konuda bu ilişkiyi hatırlayacak.
  • ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyor arkadaş.

    tanım: soru cümlesidir.

    not: zenteriçspor
  • açıklama skandal.

    da ben daha çok bizim başkana takıldım. sezon başından bu yana saçma sapan hakem "hata"larıyla, var sisteminin çifte standartlı kullanımıyla ve mhk'nın anlaşılmaz şekilde fenerbahçe'nin kazandığı haftanın hakemini bir sonraki hafta dinlendirmesi ve kaybettiği maçların hakemlerinin ertesi hafta da maç alması gibi art niyetli tutum izlemesinin sorumlusu olan bu şahıs ile ne diye ticari faaliyet içine giriyor?

    sezonun ilk yarısı sonunda, en yakın rakibinden en az 3-5 puan farkıyla önde olması gereken takım, söz konusu şahısın dolaylı ya da doğrudan müdahaleleri ile ligte 4. sıradaysa bu o kulübün başkanı olarak en çok sana zarar verir. sen kulübün borçlarını çevirebilmek için şahsı servetinden paralar verirken, şirketlerin aracılığıyla sponsorlularla kulübe kaynak yaratırken, televizyonlarda "fener ol" kampanyası düzenlerken bir yandan da kulübü maddi manevi zarara uğratan bu kişiyle niye ticari ilişkiye girersin ki?
  • bu yaptığı açıklama ile artık sadece toplumu değil emin ol ali koç ve onun ticari ilişkilerini takip eden kadrosunu da ilgilendiriyor.

    böyle bir zeka ile ticaretlerini gözden geçireceklerine eminim. çöl maymunuymuş bildiğin eleman.
  • bu tip kafaları o pozisyonlara getirenlerin katında kim bilir neler dönüyordur sorusunu akıllara getiren açıklama.
  • bugünde iyi şike koktu. fenerbahçe cumhuriyeti. abi bu nasıl bir bağımlılıktır?
  • ulan mal mısınız mk? adam köküne kadar haklı. size ne adamların ticari ilişkilerinden amk? demirören tff başkanıyken petrolü tüpraş'tan alıyordu. tüpraş da koç'un. o zaman onu da problem etseydiniz. amk sanki köşedeki bakkal adam. türkiye'nin en büyük holdingi. iş adamı iseniz bu adamla bir şekilde sike sike ticari ilişkiniz olacak. koç grubu aşağı yukarı türkiye cumhuriyeti devleti'nin yarısı, en büyük 10 sanayi şirketinin 5'i koç'un.

    eğer mhk görevini etkilemiyorsa, ki etkilemediğini iki farklı hafta aynı kuralın iki kere aleyhimize işletilme şekliyle gördük, size ne amk.
hesabın var mı? giriş yap