• başkanın dikkate alacağı önerilerdir.
    kısa vadede başarı hedefi ile değil uzun vadede istikrarlı ve kalıcı başarı sağlayacak bir formül ile hareket edilmeli.
    yıldız transfer, astronomik ücretler falan istemiyoruz. bu ülke nüfus itibariyle avrupanın en büyük potansiyeline sahip.
    türk futbolunun ve fenerbahçenin en büyük ihtiyacı bu potansiyeli işlyecek futbol okulu.
    altınordu'nun kısıtlı kaynakları ile başardığını fenerbahçe çok daha ileri taşıyabilir, her yıl 2-3 ilk 11 oyuncusu 2-3 ilk 18 oyuncusunu sadece kendi altyapısından çıkarabilir. bu kısa vadelik bir plan değil, başta bizim sabırlı olmamız ve gelceğe yönelik bir beklenti içine girmemiz gerekir.
    kendisi de seçim öncesi konuşmalarında bu minvalde bir anlayışa sahip olduğunu belirtmişti.
    artık sorumluluk onda fenerbahçe'yi avrupanın futbolcu fabrikası yapmak ve avrupa kupalarında istikrarlı şekilde yer alan, devamlı zirveye oynayan(avrupada) bir takım haline getirmek için elinden geleni yapacağına inanıyorum.
  • 12numara.org'u kapatsın yeter şimdilik.
  • alex de souzayı başta alması fenerbahçelilerin gönlünde taht kuracaktır.
  • (bkz: ak parti iktidarının ali koç düşmanlığı)

    hükumete dikkat et. hükumet geçen seçimde aziz yıldırım'a karşı aydınlar'ı desteklemişti. bu seçimde sana karşı aziz yıldırım'ı desteklediler. hükumet fenerbahçe taraftarını karizmasıyla arkasından sürükleyen güçlü bir lider istemiyor. sen de güçlü bir lider olarak bir aklın siyasette olsun. korkma fener taraftarı varken başına bir şey gelmez. ama temkinli ol.

    unutma aziz yıldırım'ı sadece zekeriya öz hapse atmadı. herkesin bildiği ama kimsenin söyleyemediği gerçekler var. ak parti güçlü bir fenerbahçe'nin, güçlü olan her şeyin düşmanıdır.
  • başkanım,paralarımızı çarçur etme.hak etmeyen futbolcuları kulüpten yolla.bize terinin son damlasına kadar mücadele eden kadrolar kur.tüm seyircilere özgürlüklerini geri ver.futbol da obradovic'in basket takımını yarat bize.ha bir de aziz yıldırım gibi olma.ali koç olarak kal.
  • 3 donemden fazla baskan olamama kuralini getirsen yeter.
  • senede çok değil 20 gol atacak bir forvet al gözünü seveyim
    alexi golcü olarak saymazsak nobreden sonra bu sayılara çıkan forvetimiz olmadi.
  • kanaryadan tamamen vazgeçilmese bile kulüp maskotu olarak boğayı da önplana çıkaracak girişimlerde bulunsun.
  • usulsüzce yollanan topçular klüpde ağırlansın hataın neresinden dönsek kardır
  • 1-) forma tedarik antlaşmasını adidas değil nike ile yapması.

    keza adidasın 3 çizgi inadı yüzünden çoğu yıllar klasik çubukludan geri kalmamız ve formalarının kolları ve kesimlerinin aşırı bol olması ve kitlerinin pek modern olmaması geçmiş senelerde oyuncularımızın formanın kollarını bantlamasına felan sebep geldi.

    yani şöyle deplasman kitlerini felanda düşününce gayet hoş olur

    https://img-estaticos.atleticodemadrid.com/…3255363

    2-) kanaryadan tamamen vazgeçilmese bile kulüp maskotu olarak boğayı da önplana çıkaracak girişimlerde bulunsun. kadıköy boğaları sahaya çıkıyor sayın seyirciler stad adeta yanıyor...

    3-) stadımızın yeri çok güzel . bir kaç ufak değişime ihtiyacı var . mesela şu tasarımın üstüne ;

    http://store.donanimhaber.com/…3dd7397d2397f722.jpg

    kale arkalarının yükseltilip araya loca yapılması böylece üstten kaçan akustiğinde kapatılması hybrid çim ve stad elektronik tabela yenilemesi, stad dışı kareografi düzenlemesi ve stadın üstünün açılır kapanır yapılması ile stad tt arena ve vodafone arena standartına yükselebilir.
hesabın var mı? giriş yap