• mizacı, şivesi sakıp sabancı'yı andırıyor. çalışılmış gibi.
  • aydın doğanın damadı. fena halde galatasaraylı. sabancı holding ile hiçbir bağı olmayan kardeşi emine kamışlı ile esas holding'i yöneten..
  • okulda soutwest airlines la ilgili bir case study yaparken bize katılmıstır. daha sonra pegasus ve rakiplerini karsılastırırken aynen su benzetmeyi kullanmıştır:

    atlas jet in koltuk genişliğini ve rötarlarını kastederek..

    - kardesim senin ki 77 cm olabilir ama benimki tam zamanında kalkıyor.

    (bkz: kelime oyunu)
  • büyük çoğunluğu işsiz ya da işini kaybetmek üzere olan insanlardan para kesen* bir şirketin sahibinin, halihazırda çalışmakta olan işçilerine ne gibi haklar bahşettiği yahut onlardan neler kestiği sorusunu akla getiren şahsiyet. bir de böyleleri "ekmek veriyoruz ya kardeşim" savunmasında olurlar.konformizmle dahi açıklanamayacak mal varlıklarına yenilerini katmakta o insanların alın terlerini kullandıklarını görmeyecek kadar salak olduğumuzu zannederek...
  • sempatik adam.. açıkçası salonda kendisinin gelmesini beklerken, notebookun ekrana yansıması için uğraşan asistanlarından biri sandığım kişi meğer kendisi imiş.. pegasusla ilgili çok heyecanlı olduğu açık.. zenginsiniz neden işi gücü bırakıp dünyayı gezmiyorsunuz sorusuna "o da sıkıyor" cevabı vermiş, vücut dili ve konuşma tarzı ile hafiften gözlüklü cem yılmaz'ı andıran bir insan..
  • biraz önce 24 adlı kanalda bir programda izlediğim, pegasus'tan ve belli ki çok sevdiği uçaklarından bahsederken iki kere önce önündeki masaya vuran, ardından kulağını çeken ve en nihayetinde de alenen poposunu kaşıyan adamdır. beni kahkahalara boğmuştur kendisi.
  • haber kaynağına ve veriliş biçimine bakıldığında tamamen yalan olduğu görülen haberdir.ayrıca şampanya patlatmasının da herhangi bir sakıncası yoktur.ticarette yas tutma acıma gibi duygular yoktur.her ne olursa olsun hayat devam eder.nasıl ki bir tiyatro sanatçısı yastayken bile sahneye çıkıp oyununu büyük bir neşeyle oynarsa bir iş adamı içinde öyledir.fazla takılmamak gerekir.
  • vodafone 3g'nin reklamlarından ücret almadan oynayan işadamı. ama neden ücret almadığı reklamlarda ortaya çıkıyor. reklamda arkasındaki uçakta eşşek gibi fly yazıyor. firmanın reklamını bedavaya getrimiştir.
  • "vodafone bu 3g isini her yerde yapiyor zaten" gibi fantazya bir argumani turk izleyicisine sunarak gozumde dusmus insandir ali sabanci .. ne biliyim eski kemal sunal filmleri vardir ya, kahramanimiz ben inanmadigim seyi halka kakalamam der.. onu beklemiyorum tabii ki de. sormak istiyorum onca yurtdisi deneyiminde hic alip da kullanmis mi vodafone 3g teknolojisi diye.. ben sahsen 2 ulkede kullandim. cok afedersin de gotum gibi be ali abi.. hele ki vodafone un her gittigi ulkede, ana lokal provider in cakmasi olarak pazara girmesi nedeniyle hep varolan bir cekim sorunu insani hali hazirda deli ederken, bir de olaya 3g yanalligi girince iyiden iyiye deli ediyor. ha turkiye de bu ise deli yatirim yaparlar duzeltirler orasini bilemem.. ama "adamlar yapmis" mantigini keske sen yapmasaydin be ali abim. su ensesi kalinlar dunyasinda en kivrak yaklasimlari senden duymayi severdik oysa ki..

    ucak kalkiyor ya reklamda.. o an aklima 10k ile indirmeye calistigim belgeler geliyor.. ucus da sifir hata falan da diyor ya .. kendi kendine disconnect olan modem durumlari aklima geliyor. isbilirlikten dem vurdukca, kimi ulkelerde odeme icin american express kabul etmeyen bagnazligi aklima geliyor vodafone un.. promosyonlarini aktive etmek icin ayri yer, recharge etmek icin ayri yerler istemesi aklima geliyor.. umarim pegasus u vodafone gibi yonetmiyosundur ali abim.. yazik olur keten helvam..
  • rahmetli amcası sakıp sabancı'yı bundan yıllar önce bir gömlek reklamında bisseeah derken izlemiştik. ailecek bir reklamda oynama merakı var herhalde ki kendisi de vodafone reklamında gönüllü olarak oynamış.
hesabın var mı? giriş yap