• bir usta’nın evladı olarak onu daha aktif rollerle tvlerde görmek isteriz. güldür güldür show adı altında yapılan komiklikler-şakalar ülke gündeminden bir nebze uzaklaştırırken birden aklıma ali sunal’ın aslında çalışmadan arada kaynadığı fikri geldi. bu şekilde para kazandığını fark ettim. acayip fark ederim(www.işkur.com).

    ekibi harıl harıl çalışıyor. her skeçte var. o sadece elinin altındaki otel lobisi ziline basıp arada değişik uyarılarla oyuna müdahil oluyor. soruyorum ali bey bu mu tiyatro? bu mu kemal sunal mirası?

    böyle yapa yapa köreldiğinin farkında değil. aslında yaptığı sinema filmi başarısızlığından bunu anlamalıydı.

    daha çok ortada ol. sen de oyna skeçlerde. niye bu masabaşı ısrarı?

    üstelik ‘aziz bey’ kisvesi adı altında buraların ağası benim havası vererek patronluk taslama rolü hiç yakışmamış-yakışmadı!

    amaç reyting ise aktif rol alarak daha da artı point sağlar showuna ve show’a.

    naçizane görüşlerimdir.

    edit;imla.
  • (bkz: sana ne)
  • ordaki herkes kadar, belki de daha fazla çalışıyor. anlayana. görebilene.
  • çalışmadan para kazanmasından ziyade ete sütlüye dokunmayan skeçleri daha çok batmaktadır, babası rahmetli "zübük "gibi bir karaktere hayat vermiş; icinde bulunduğu toplumun -hayat pahalılığı, rüşvet , işsizlik - tüm dertlerini beyaz perdeye aktarmış büyük bir usta olmasına rağmen ali sunal sevimli ama korkak "sanatçı akrabası " olmaktan öteye gidememektedir.

    gerçek sanatçı ülke gündeminden uzaklaş(tır)ma gayreti güden değil tam tersi bulunduğu toplumun çarpıklıklarını yüzüne vuracak ve toplumu aydınlatacak cesareti olan; fark yaratandır.
  • kendisi masa başı iş istemiş hep.

    şaka bir yana herkes bizim gibi beyaz yakalı olsun sürünsün mü istiyorsunuz? adam akıllı, babasından aldığı mirası ileriye götüremeyeceğine göre ne yapsaydı barış manço'nun oğlu gibi survivora mı katılsaydı?

    bence hiç yapılmamış bir şey yaptığı için ve büyük usta kemal sunal'ın adını kötü oyunculuk ile kirletmediği için teşekkür edilmeli.
  • adam o işin orkestra şefi... bıraktığı anda sistem çöker. seyirci üzerinde acun ılıcalı etkisi var bence kendilerinin.
  • babasının belli bir seviyeye kadar getirdiği bayrağı hakkıyla devam ettiremediğine üzüldüğüm durum. sadece güldür güldür showda zil çalarak para kazanması da, yıllardır türk sinemasına büyük şeyler katan babasının, gerisinde kalan, babasından en ufak bir ilham kaynağı bile alamadığı halde babasının sayesinde hayatını ikame ettiğini düşündüğüm kişi. gönül isterdi ki babasının belli bir yere kadar getirdiği bayrağı kendisi devam ettirsin.
hesabın var mı? giriş yap