• itu elektronik ve haberlesme bolumu, elektronik ana bilim dalinin en saglam ve en karizmatik hocalarindan biri. yuzundeki sert ifadeyi ogrenciye yonelttigi zor sorularla tamamlar. dersine girip de bir sey ogrenmemek hemen hemen imkansizdir. hem yuksek frekans teknigi hem de mikro devre teknigine vakiftir. ama nedense tum ders anlatimlari "insanoglunuuun" demesine kadar surer. bundan sonra anlatacaklarini tek bir baslik altinda toplamak pek mumkun degildir ama gene de bir fikir vermesi acisindan ucaksavar sistemleri, iran-irak savasi, sinifin ortasinda robot taklidi (gercektir) ve takriben 45 dakika süren bir kalp ameliyati muhabbeti (kuru bir anlatim degildir, tahtaya cizilen sekilerle desteklenmistir) ornekleri verilebilir.
  • dersine ilk defa giren kurbanlarin zamanla ona soru sormamayi, hatta hocayi yanliz yakalayip herhangi ikili bi iletisime girmemeyi yedikleri ani karşı atak ve azarlarla zamanla öğrenecekleri itü ee fakültesi hocası. bilgisi ve derste verdiği hayatla ilgili dersler cok faydali ve guzel olmasina karşın, dikkat edilmesi gereken nokta kurduğu cümleleri takip etmemektir, zira bu cümlelerin başı ve sonu belli olmamakla birlikte, takip edilmesi durumunda ciddi beyin arızalarına ve telafisi mümkün olmayan bilinç yitimine sebep olmasıdır.... allah muhafaza. derslerin insanoglu ile baslayan bolumleri ise belgesel tadindadir ve genelde yine azarla biter.
  • sınavını ertelemesini rica ettiğimizde bizi "bi memur haftada kaç saat çalışıyor 8*5=40. haftada kaç saat ders alıyorsunuz 19 yani 40-19=21 saat kütüphanede geçirseniz hiç problem yaşamayacaksınız" diye azarlayarak bizi dumurlara garkeden değerli bir hoca.
  • itü telekomünikasyon mühendisliği öğrencilerine önce üvey evlat muamelesi gösteren sonradan aslında hepimiz sistemin kurbanlarıyız şeklinde açıklama yaparak öğrencilerini bağrına basan(!) sert mizaçlı öğretim üyesi. derslerinde anlattıkları her ne kadar can sıkıcıysa da doğrudur ve kendisine kimse çıkıp da haksızsınız diyemez. zaten dese ayar alır oturur da asıl anlatılmak istenen elma cisminin gerçekliğidir. varoluşudur, özüdür.
  • ituden mezun olacak her elektronikçinin ağzına bi kere sıcan itü zayıf akım hocası
  • elektronik mühendisliği bölümünü yalnızca diploma sahibi olmak için okuyan yazılımcı ruhumu 3-5 derste hizaya sokup sabah akşam tranzistörleri, kuvvetlendiricileri düşünmesini sağlamış büyük insan. sanıyorum türkiye'de değişik alanlarda kendisinden 10 tanesi daha faaliyet gösterse, şu an çok daha güzel bir ülkede yaşıyor olurduk.

    hmm, alman ekolündendir bu arada.

    yarıyıl sonu editi:

    fbi warning

    ders almadan önce prozac stoklarınızı kontrol etmeniz şiddetle tavsiye edilir.
  • nami diger ali tucker
  • nefis bir insan.
  • referans istesem acaba ne yazar merak ediyorum. referans mektubunu yazdığı makama ayar vermesi mümkün*
  • kız öğrencilerini erkek öğrencileri kadar azarlamayan itü elektronik mühendisliği yüksek lisans program koodinatörüdür
hesabın var mı? giriş yap