• netflix sayesinde tanıştığım yarı çinli yarı vietnamlı stand-up komedici. kadın olmasına rağmen gayet cinsel içerikli konular anlatır. baby cobra adlı hamileyken çektiği gösterisi netflix'e özel olarak yayınlanmaktadır şu sıralar.
    +16 demişler ama türk kızıyla izleyecekseniz +21 diyorum.
  • baby cobra gösterisinde, karnım burnumda demeden enerjisini dışa vurmuş stand-up komedyeni.

    konuları, hayatın alelade ama pekte dışa vurulmayan yanlarının mizahla hatırlatılması üstüne kuruludur. konuda hassas bünye rahatsız olabilir. konuda fazla hassas olmayan, katıla katıla gülmese bile tebessüm edebilmektedir.
  • cinsellik ve günlük yaşamı alabildiğine doğal ve açık bir şekilde anlattığı baby cobra isimli stand up'a sahip kadın asya kökenli komedyen.
  • son netflix special'ı hard knock wife hakkında fikrinizi mesaj yoluyla iletmenizi bekliyorum.
  • yeni bir hamilelik ve yeni bir stand-up ile iki senelik özlemi sonunda bitiren efsane senaryo yazarı-komedyen. baby cobra'yı ilk izlediğimde bir tokat gibi gelmişti; cinsel hayatını gündelik ihtiyaçlarıyla birlikte anlatım şekli (ve bunu yaparken ilk çocuğuna hamile olması) önce bir soğuk duş etkisi yaratmıyor değil. (bkz: conquring the conqurer)
    yeni gösterisi ise ikinci hamileliği ile yine anneler gününde netflix ile geldi. bana sorarsanız hard knock wife biraz daha olgunlaşmış bir stand-up olmuş. açılışını bebek sahibi olmak ve kadın vücuduna etkileriyle yapıyor ve kesinlikle empati kurabiliyorsunuz. bütün gösteriyi annelik üzerine beklerken ikinci yarısında saksolar, göt deliği yalamalar havalarda uçuşuyor.
    her iki gösterisinde de eşine ve evliliğine giydirmeleri inanılmaz. şimdi olaya bir de çocuk eklenmiş ve inanılmaz malzemeler edinmiş. kesinlikle izleyiniz, hatta eşiniz hamileyse oturup birlikte izleyiniz. sorunlu bir hamilelik süreciniz varsa yardımı bile dokunabilir.
  • seth macfarlane'in dişisi desem, abartmis sayilmam sanirim. epey ofansiv, sert, soguk dus etkili mizah yapiyor, ve ben buna ba-yil-dim :)

    herhangi bir yapima baslamadan once, hakkindaki yorumlarini ilk kontrol ettigim yer olan sozluk beni yine yaniltmadi sagolsun, ve ben de epey eglendim izlerken, ve bir yandan da "yohh artik canim bunu da soylemis olamaz su an, ohaahahahaha" seklinde kikirderken. daha gecen chrissy'cigimden bahsetmistim (bkz: #77992049) , aha bu da onun baska bir versiyonu iste. yazar ve senarist ve stand-up'ci olanindan. ben daha baska ne isterim^^

    mutlaka tavsiye olunur. izleyin anacim.
  • türklerin göçmen komedisi sevdiğine dair bir başka örnek. tıpkı hasan minhaj ve maz jobrani gibi...

    kendisi amy schumer'dan sonra en beğendiğim... şaka lana şaka. schumer salağını kim ne yapsın.
    michelle wolf sonrasında en sevdiğim kadın komedyen kendisi.

    her ne kadar sweet dee reynolds isimli "bird" hala en beğendiğim komik kadın olsa da, malum kendisi stand up yapmıyor.

    wong iyi. gideri var.
  • erkeklere oral seks tavsiyeleri veriyor.

    adetli döneminde kendisini kanlı kanlı siken abazanın (bence) ne kadar romantik bir şey yaptığını anlatıyor. tambonu çıkarıp sikini sokmaya çok hevesliydi mealinde bir şeyler diyor.

    bunlar bana komik gelmiyor. haa kimin kiminle nasıl seks yaptığını dinlemeyi seviyorsanız izleyin.

    yalnız anlamadığım, bu kadın sesini neden gereksiz gereksiz kısıp yükseltiyor? ve o kabız olmuş menopoz teyze yüz ifadesini neden takınıyor?
  • 20 dakika zor dayanabildim. değişik yüz ifadelerine bürünme, değişik ses tonları ve hiç komik olmayan cinsel espriler. seyirci de amk "a" dese gülecek modda bekliyor. zaman kaybı.
  • yeni gosterisinin (bkz: the milk & money) biletleri piyasaya cikar cikmaz tukenen komik kadin. vay anasini sayin seyirciler.
hesabın var mı? giriş yap