• canım sıkıldığında bazen aliexpress'i gezerim. bu gece ziyaret ettiğim kategori seks oyuncaklarıydı. en çok satan ve en iyi yorum almış bazı seks oyuncaklarına göz gezdirelim.

    varan 1
    $18 çift taraflı çatal/kaşık gördüm, fakat ilk kez bi tarafı kuku, diğer tarafı ağız olan bi seks aletine şahit oluyorum.

    varan 2
    $15 titreşimli bi oral seks canavarı.

    varan 3
    $27 bugün sanaldan yarın analdan diyorsanız (bkz: e-ticaret) (bkz: anal seks), çift yönlü hem kuku hem de anüse sahip bal kasesi.

    varan 4
    $3 2019 ekonomik krizinin vurduğu fakir arkadaşları da unutmadık. uluslararası konjonktür ve tokyo borsası düzelene kadar bununla idare edin.

    varan 5
    $9 bu alete fış fış kayıkçı adını koydum. çekiyosun yavaş yavaş geri geliyo.

    varan 6
    $35 "nabıyon gardaş, 35 dolara göt mü satın alıyoz" diyen ekşicilere cevap niteliğindeki bu ürün götün ta kendisi.

    varan 7
    $37 orgamzın zirvesine çıkaracak bu muazzam alet taa malezyalardan iliğinizi kurutmaya geliyo. cihazın en büyük olayı "tak fişe, yaslan arkana" şeklinde elektrikle çalışması. hazır elektrik fiyatları %10 düştü, satın almanın tam sırası.

    varan 8
    $35 "kadın dırdırından usandım" diyen ekşicilere ağzı var dili yok gelin adayı.

    varan 9
    $16 cinsiyet ayrımcılığı yapmıyor, ekşici kadınları unutmuyoruz. ekşici erkeklerin pipi boyu ortalaması 14 santim. 14 santim paklamaz diyecek olursanız alın size kamaşullah.
  • verilen linklere girmeyin zira bir hafta her sitede dildo reklamı görürsünüz.
  • ileride mutant çocuklara sahip olmak isteyen kişiler için ideal olan oyuncaklar.
  • "canım sıkıldığında bazen aliexpress'i gezerim. bu gece ziyaret ettiğim kategori seks oyuncaklarıydı"

    başka mesela instagramda hangi sayfalara baktın. sahibindenden de araba bakmışsındır şimdi. onlara da başlık açsana merak ederiz.
  • tıkladığınız linklerden para kazanmayı amaçlayan bir suser entrysi. linklere tıklamayın.
  • kalın bir dildo hediyesini hak eden refli link veren yazarın açtığı başlık. bunları yazar yapmaya devam edin aferin.
  • refli link nedir bilmiyorum, ilk kez duydum. fakat böyle bir para kazanma şekli varsa kazansın amk nedir yani? sonuçta emek vermiş, yazmış, link atmış. he ama şuna kızıyorsanız anlarım; lan ibne, para kazanmak için ayak yapma, düzgünce derdini anlat! diyorsanız eyvallah. bu konuda haklısınız. bu bence de biraz götlük oluyor. her neyse. sonuç olarak ben linklere tıkladım. bu arkadaş bu şekilde benim üstümden para kazandıysa ben kendi payıma helal ediyorum. benim için dert değil. plastik de olsa göt görmüş olduk. şu 35 dolar olan fena değilmiş ayrıca. hanımdan korkmasam alırdım belki. o değil de, bir tıklamadan ne kadar kazanıyon hacı?
  • damat sen misin? utanma normal şeyler bunlar.
hesabın var mı? giriş yap