• göreve geldiği ilk günlerde meydana gelen aladağ yurt yangının akabinde, tüm türkiye'de bu konu ile ilgili komisyon ve ekipler kurdurup, bütün yurtları eksiksiz olarak yangın yönetmenliğine uygun hale getirten kişi.
    din kitlelerin afyonudur diyen arkadaşa ithafen (bkz: hidayet nasip meselesidir) allah nasibimizi arttırsın.
  • kendisi gene süleymancılar tarafından peygamber ilan edilmiştir.
    tabi canım fetö çok kötü ama diğer cemaatler süper hiç zararsız böyle şirin tatlış yapılar.
    hayrını görün

    http://www.dinihaberler.com/…n-ettiler-h102815.html
  • kimdir , nedir , neyin nesidir neyin fesidir... yakın zamanda görülecek !
  • lideri olduğu cemaat toplantılarının birinde (bkz: mustafa pamuk) adlı hocaları alihan kuriş için şu açıklamalarda bulunuyor ;

    ''abimizden ne tür emir gelirse gelsin , işinize gelir veya gelmez.. haa ola ki beğenmediğiniz bir emir geldi.. gelir mi? gelebilir. sakın düşünmeyesiniz,aceba yapayımmı yapmayayımmı demiyesiniz. bizi ahirette hazretimize götürecek zat alihan kuriştir.bizim vizemizi pasaportumuzu imzalayacak zat alihan kuriştir.''

    (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)..

    bu şahsı inancıma göre şirktir. detaya girmiyorum.

    hadi soruyorum sana size mensup biriyim diyelim.. hazretin dediğin adamdan aklım ve mantığıma uymayan bir emir geldi. sorgusuz sualsiz neden uymam isteniyor ? bunun açıklaması,izahi olamaz. bana verilen irade,akıl,mantık ne için verilmiş olabilir ?

    sen öncelikle öğretiyorum dediğin din üzerinde çelişkiye düşüyorsun. bu durum bir çok yerde sabit ve delili olasına rağmen.

    insanların iradesini kullanmamasını ve sadece size taparcasına itaat etmesi gerektiğini nasıl açıklayabilirsin merek ediyorum.

    mutlaka kendi toplumuna bunları açıklamak için türlü türlü bahaneleriniz var hiç şüphe yok.. asıl açıklamanız gereken varlık emin olun herşeyi hakkıyla görüyor ve biliyor.
  • bugün bahsedilen kişinin yurdunda kalan 7. sınıfa giden öğrencim sayesinde duydum adını. dediğine göre onlara sürekli bu adamın sözlerini söyleyip bunları bilmek zorundasınız diyorlarmış. çocuk, adamı gözünde o kadar büyütmüş ki resmini internetten bulup gösterdiğimde bu muymuş alihan kuriş ben de peygamber falan sanmıştım dedi. kız yurtta öğretilen şeylerden bahsediyor bana. doğum günü kutlamak, domuz kelimesini kullanmak, pantolon giymek, sinemaya gitmek, yılbaşında televizyon bile izlemek günahmış öyle söylüyorlarmış. daha 12 yaşında bir kızın kafasına bu tarz cahilce düşünceler sokmak çok korkunç. ve o kız söylenen her şeye o kadar inandırılmış ki öyle değil dediğimde hemen hayır öyle diye savunmaya geçiyor. bilinçsiz aileler sırf ücretsiz diye gönderiyor çocuklarını bu yurtlara. yemek servis her şey tamamen ücretsiz. ama bu bütçe nereden geliyor, bu insanlar neden bu çocuklara bu imkanları sağlıyor çıkarları ne diye düşünmek lazım biraz.
  • chp ile vekil pazarlığı yaptığı iddia edilen tekke şeyhi.
  • hizbullahın domuz bağıyla öldürdüğü konca kurişle akrabalığı var mı acaba? bi de 79 doğumluymuş, bu jenerasyondan tarikat lideri filan çıkması çok acayip geldi. ama tabi güzel para var bu işlerde.
  • bu cemaate mensup olan kişiler bu arkadaşı islamın halifesi olarak görüyorlar. fıkra bu kadar.
  • dolandırıcılık suçuyla gündeme gelen süleymancıların lideri.

    rüşvet, hırsızlık, karşılıksız çek düzenlemek, marka hakkına tecavüz, resmi belgede sahtecilik gibi suçları olduğu da tescillenen cemaat.

    14 mayıs seçimlerinde millet ittifakından aday olması gündeme gelen ama ne hikmetse vazgeçen bir adam alihan kuriş.

    (bkz: süleymancıların suçları)
    (bkz: süleymancılar)
    (bkz: süleymanlılar)
  • süleymancıların lideri alihan kuriş'in seçimden sonra da ak parti'ye karşı intikam konuşması yaptı. ak parti'nin istanbul'da kaybettiği ilçelerde kendilerinin etkisi olduğuna çıkan konuşma yapmış.
hesabın var mı? giriş yap