• edit: başlığın orjinali 'twitter türkiye'nin içki hesaplarını engellemesi' idi ama değişmiş. twitter türkiye kalıbını bilerek koymuştum çünkü twitter'ın türkiye ofisinin bir takım radikal tipler tarafından doldurulduğu tahminleri fazlaca yapılıyor. zamanında çokça muhalif hesap ban yemişti.

    heineken, jack daniel's gibi büyük içki markalarını türkiye içinden takip edememe vakasıdır.

    kimsenin hayat tarzına karışmayanlara tekrar tekrar teşekkürler. twitter türkiye ofisi, size de saygılar ve badem bıyıklı kankilerinizle başarılar. weihenstephan'ı unutmuşsunuz.

    not: ekran görüntüsü atmayacağım inanmayan denemesin vpn'siz, şakasız.
  • akp döneminde gerçekleşmiştir.

    haber:

    türkiye'de sansürlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. bu seferki sansür ise diğerlerinden biraz daha farklı. alkollü içeceklerin twitter hesabını takip etmek isteyen kullanıcılar engelle karşılaştı.

    türkiye'den bir twitter kullanıcısı alkollü içeceklerin kurumsal hesaplarını takip etmek istediğinde "bu hesap bulunduğun ülkeden takip edilemez" uyarısıyla karşılaştı. kaynak: türkiye'de alkollü içeceklerin twitter hesaplarını takip etmek engellendi.

    kaynak
  • şampanya markası veuve clicquot da engellenenler arasında. yav bunu nasıl biliyorsunuz dinci halinizle?
  • yeni bir gelişme değildir. 2019 başından beri geçerli olan durumdur.

    bisiklette bahar klasiklerinden biri olan ve bu yıl 21 nisan'da düzenlenen amstel gold race'in hesabını yarıştan birkaç gün önce takibe almak istediğimde bulunduğunuz konumdan takip edemezsiniz uyarısı vermişti.

    genelde yarışların hesaplarını yarıştan 1 hafta kadar önce takip edip yarışın düzenlendiği ya da haftalık/3 haftalık turun bittiği günün gecesi takipten çıkarıyorum.

    bir bisiklet yarışının sponsoru bira markası diye yarış hesabını takip ettirmeyen saçma sapan bir zihniyet var ortada.

    benim garibime giden ise en az 1 yıla yakındır geçerli olan bu saçma uygulamanın bugüne dek hiç gündem olmaması.
  • icemezsiniz ve takip bile edemezsiniz diyor yani gitmek üzere olan hasmetmahaplari...

    ondan gelen vergiyle, uydurulmuş din satan adamlarını beslemek çok güzel ama bakma sen.
  • adamlar iyi ki 90'lar türkiyesinde başımızda değillerdi. internet kullanımında neyi nereye kadar engelleyebileceksin hangi tecavûz vakasını benim görmemem için kaçıracak, hangi yolsuzluk haberine engel basacaksın? bunları yaparken ne kadar başarılı olabileceksin? netflix'de bile kimse sevişmesin, twitterde kimse içki markalarını görmesin öyle mi? sizin döneminiz kötü. 25-30 yıl önce buralarda olacaktıniz ki gazete ve tv kanallarina baski yaparak paçayi kurtaracaktıniz. biz de huysuz virjin yerine sırlar dünyasını falan izleyecektik, tüm ev maklube kokacaktı.
  • malumunuz ülkede alkol reklamı yasak. hatta çok değerli bir basketbol kulübümüzün adı değişti bu yüzden. twitter'daki önünüze düşen reklamlar da sizin ilgi alanlarına ilişkin oluyor sonuçta, dolayısıyla siz bu hesapların birini takip etseniz diğeri önünüze reklam yapabilir bunu da kimsecikler istemez değil mi?

    elbette temelde gerici uygulamanın değiştirilmesi gerek ancak, konunun izahatı böyledir diye düşünüyorum.
  • millet çatır çutur swinger dönüyor twitter'da onlara dokunma biraya vur. valla bravo reis.
  • ortamlarda "kimsenin hayat tarzına karışan yok" dersin, yalancıya bir şey yapan yok nasılsa...
  • (bkz: alkol değil içki)

    bu kafayla giderseniz daha çok engellerler.
hesabın var mı? giriş yap