• tiryakilere sigarayı bırakma konusunda yol göstererek, bu konuda artık dünya çapında bir uzman olarak kabul edilmiş adamdır. 1983'de kendi nikotin bağımlılığından kurtulmak için sayısız girişimde bulunduktan sonra, kendi yöntemini bulmuş ve muhasebecilik kariyerini -nasıl bir kariyerse artık- ve eski hayatını bir kenara bırakarak, dünyanın pek çok ülkesinde klinikler açmış, dolayısıyla paranın dibine vurmuştur.
    (bkz: http://www.allencarrseasyway.com/)
    ve hatta (bkz: sigarayı bırakmanın kolay yolu)
  • (bkz: http://www.allencarrturkiye.com/)
    istanbulda entelekya die bir danismalik merkezi tarafindan verilen seminer. basarili olduklarini cevremdeki insanlarida sahit oldum. herkes gitmeli bu izdirap bitmeli!!!!!!!!!

    edit: entelekya degismis, ilem danismanlik olmus
  • catır cutur biraktiriyor sigarayi. ben kendimden biliyorum.
  • en önemli özelligi irade yoluyla degil bilinç yoluyla biraktirma iddiasi. yani iskence degil bilinçli bir tercih ve hatta keyif oluyor sigarayi birakmak. ikna edici sunum tekniklerini çok iyi kullandiklari kesin. uyanik hipnoz mu yapiyolarlar acaba gibi paranoyalara da sokuyor insani. ve fakat basarili.
  • hadi lenn deyip sırf merak ettiğimden kitabını okumaya başladım bu adamın. ikinci bölüm sonunda sigara içemez oldum. benimki sanırım rekor, ben en erken beşinci bölümde bırakan insan tanıdım. kitabın hala yarısında bile olmamama rağmen iki haftadır sigara içmiyorum, en ufak bir istek bile kalmadı artık.

    genç yaşımda hayatımı kurtaran bu amcaya teşekkürü borç bilir saygıda kusur etmem.
    (bkz: sigarayı bırakmanın kolay yolu)
  • aralarında anthony hopkins'in bulunduğu ünlüler de dahil olmak üzere, 25 milyon kişiye sigarayı bırakmasında yardım eden ve kendisine kanser teşhisi konulmasından çok değil 4 ay kadar sonra hayata veda eden adamdır.

    sigara tiryakilerinin görünürde ironi gibi duran bu olaya, ''bak işte ölmüş adam. demek ki bırakmaya gerek yok. zaten öleceğiz. içmeye devam. yak bir sigara!'' diyerek müthiş bir kendini kandırma çabası içine gireceğini de tahmin eden carr amca, ölmeden evvel, ''sigaraya devam etseydim, 20 yıl önce ölmüş olurdum.'' demiştir.

    kendisine, bana da bir şekilde yardımcı olduğu için teşekkür ederim. cennet diye bir yer varsa eğer, bol oksijenlidir umarım. neyine yarayacaksa artık?

    bkz: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6194670.stm
  • ankarada oturanlar icin cankayada sedat simavi sokak 35/8 de subesi bulunan, sigara biraktiran program. gerceklestirdikleri seminerler ile basarili bir sekilde sigarayi biraktiriyorlar. detayli bilgi almak icin 443 03 60 numarali telefon aranabilir veya daha da iyisi subeye gidilip yetkililerle gorusulebilinir.
  • seminerine 600 ytl verenler 10 ytl'ye satılan kitabını gördüklerinde sinirden yeniden sigaraya başlıyorlardır tahminim.
  • sigara konusunda başarılı mı bilmiyorum ama tekel bayii açtıracak parayı vurduğuna eminim bu adamın.

    seminer: 600 ytl
    kitap: 10 ytl
    elektronik sigara: 190 ytl
    totalde: 800 ytl ediyor.

    halbuzikim;

    bir porsiyon haydari
    bir kısa l&m
    70'lik sarı zeybek
    biraz ızdırab
    yekünde: şu göğsüm yırtılıp baksan, dikenler aynı güldendir. ya yaaa
hesabın var mı? giriş yap