• internet üzerinden alışverişte, türk sitelerinde henüz gelişememiş bir kategori olan posterler için, birebir alternatif bir poster alışveriş sitesi. tavsiyenin sonu gelmezzz...
  • aranilan her türlü posterin bulunabilecegi, coklu siparislerde shipping fiyatinin azaldigi güzel bir poster sitesi.
    http://www.allposters.com/
  • allmusic com'un karde$ sitesi.
  • bannerlarinda anlamsizca britney spearsin ardindan eminem gorunen site. gicikligina mi yapiyorlar bilemiyorum ama benim cok hosuma gitti.
  • mail adresini verene ilk alışverişlerinde %10 indirim sağlayan internet sitesidir. giriş sayfasının sağ alt köşesinde "poster club" diye açık ve net görünmektedir hatta...
  • refund olayını aşmış, bitirmiş bir alışveriş sitesi. tişörtünüz büyük mü geldi, hemen bir refund isteyin. tişörtünüzü göndermeden alın. üstelik müşteri hizmetleri maillerle en geç 12 saat içinde ilgileniyor, pek leziz. böyle de bomba bir site.
  • üye olunduğu ilk hafta alışverişte %20 indirim sağlayan internet sitesi. bu sürenin dolmasına yakın hatırlatma da yapar, "fırsatı kaçırma, aldın aldın. bu indirim bundan sonra nerdeee?" havasını verir, insanı alışverişe iter.

    üye oluş sebebinde de alışveriş yatan insan bu sefer böyle bi' heyecanlanır, tekrar tekrar bakar, "şunu mu alsam? bunu mu?" tereddütlerinde uğraşır, içindeki "küçük hesapların adamı" kış uykusundan kalkar, çerçeveli alınca tavan olan fiyatlardan hareketle "burada yaptırsam ben yine güzel olmaz mı? olur olur" planlamalarına geçer, seçmek dışında her şeyi halleder de... neticede indirim kaçar.

    tüh!
    gitti mi "caaaanım" posterler, resimler!

    ama hayır!

    üye kişi ilerleyen zamanda görür ki allposters mütemadiyen indirim yapıyor. hem de %20 ne demek, oranın sonunda mutlaka "off everything" ile 30'lar, 40'lar, 50'ler ve hatta 75'ler gırla gidiyor. hepsi belirli süreli, ama kaçan kaçsın, yeni indirim ertesi günü mail'de görülecektir zaten.

    kısacası...

    galiba satış oranı son derece düşük site. kitap sitelerine oranla deli gibi tekliflerde bulunuyor, dükkan sahibi gelse sanki anında "abi bize de 3 liraya geliyor, bak inan kâr falan yok. sarayım hadi" diyecek. insanda vicdani uyanışları sağlıyor, o derece.

    üşenmem bi' bitsin, inanın aylardır planladığım alışverişi yapacağım allposters.com. inanın ki...
  • karar vermeyi imkansız hale getirebilen mükemmel site.hayatımda kimse bana bu kadar çok seçenek sunmamıştı.hem de bu kadar çok katergoride toplayarak.
  • 18 aralıkta verdiğim 3 dünya haritası siparişini halen adresime ya da yakındaki ptt'ye ulaştıramamış; "eee hacı nerde kaldı bunlar" soruma da gümrüğe takıldı ve çıkış emri verilmedi diye cevaplayan muhteşem site. neyleyim beğenip, parasını ödeyip de alamadığım posterleri.

    edit: tükürdüğümüzü yalayıp, suçlamalarımı geri çektiğim muhteşem site. gönderdikleri posterler harita genel komutanlığınca onaylanmadan, ülkeye giremediği için samsun gümrüğüne takılıp kalmıştır. gerisin geri gönderip, paramı almayı beklemekten başka çözümüm kalmamıştır.
  • türkiye sitesinde bir arama yaptım, karşıma binlerce sonuç çıktı. evet binlerce. ne gelişmiş arama yapabiliyorum, ne de çıkan sonuçları belirli bir ölçüte göre sıralayabiliyorum. deli çıkacağım birazdan, az kaldı.
hesabın var mı? giriş yap