• almanya'da da hep mağdur olan kesimin, mağdur oğlu mağdur çocuğudur.
  • türk, kürt, arap farketmez. ortadoğulu.
  • işte bu videodaki orospu çocuğu 15 yıl sonra 'dövlöt bizö bakmoyer' diye ağlayacak, böyle şerefsizlikleri yüzünden her zaman almanlar tarafından dışlanacak. umarım 15 yıl sonra o gıkı çıkmayan alman eleman domuz etiyle beslenmekten enine boyuna şöyle bir serpilir de tekrar sokakta karşılaşırlar. ama garibim alman çocuk o zaman anasının ak sütü gibi helal bir şekilde bu piçin ağzını kırmak yerine 'ahmen bana neden vurmuştun küçükken' der
  • alman çocuk ısrarla "seninle dövüşmeyceğim, seninle kavga etmeyeceğim" demektedir.
    türk veletler de bunu çok komik buluyorlar anlaşılan.

    daha 60 sene evveline kadar tüm avrupayı önünde diz çöktüren, dünyaya faşizmi, ırkçılığı hediye eden bir toplumun eğitim sistematiği ve toplumsal erdem sayesinde ne hale geldiğini göstermesi açısından da ilginç bir video.
    gerçi bu kadarı da biraz fazla gibi görünüyor.
    ancak sanırım toplumların böylesine bir değişim gösterebilmesi için mutlaka başlarına bir musibet gelmesi gerekiyor.
    tabi bu argüman rasyonel toplumlar için geçerli. islam toplumlarının gelişmesi veya değişmesi zaten sözkonusu olamaz.
  • bariz bir orospu cocugudur. bu cocugu insallah bir gun agzini burnunu kira kira doverler de anlar o yumruklari yemek nasilmis. kendini onemli saniyor karsisindaki cocuga vurunca, karsilik da vermiyor alman cocuk belli ki ya karsi tarafin kalabalik oldugundan cekinmis ya da cok efendi, uslu bir cocuk. umarim bu yumruk ve tekme sallayan ve turk oldugu iddia edilen - ama o turkse o tiple biz neyiz dedigim - cocuk ileride akli basina gelir ve ne salakliklar yaptigini anlar ama hic sanmiyorum.
  • hakkında yapılacak üç tanım var.

    1- türk değildir.
    2- orospu çocuğudur.
    3- azılı orospu çocuğudur.

    beni kendi ülkemde dağın başından gelmiş bir it dövecek ha. düşüncesi bile sinirlerimi çok fena bozdu.
  • videodan anlaşıldığı kadarıyla 1 ay önce kickboks salonuna yazılan bir ergen piçin , 5-6 kişiyle birlikte alman çocuğunu tartaklayarak arkadaşlarına artistlik yaptığı çekimdir.

    inşallah hocası bir şekilde bu videoyu görür.
  • naziler kazığa oturtsa üstüne sırf keyif sigarası yakabilmek için sigaraya başlayabileceğim taşakları kopartılasıca.

    kaç kuşak geçti hala bir dolu hayvan çıkıyor böyle alamancı ailelerden. bu nasıl bir zihniyettir ki yaşadığı toplumun anasını sikmek için herşeyi yapar.

    almanlar az yapıyor size yeminlen.
  • cingen bebesidir.. vurcaksan vuurr diye gaza getiren arkadaşı da kendisi gibi orospu çocuğudur.. bebe vurur, çekemedim bi daha vur der falan.. sonra babalarının kafalarını kesip evlerinin önüne atar + bu herifler gelip, dövünüp dururlar..
hesabın var mı? giriş yap