• oyunda macera modunda en üst seviye olan 4080'in son güncellemeden sonra 4375 olmasının ardından geri dönüp kısa süre sonra tekrar tamamladığım bir mobil oyun. 4080. seviyeye kadar bellylarf, ron, jim, vexx ve v ile gelip son güncellemeden sonra belly’yi oy ile değiştirdim çünkü oy’un korkuluğunun taunt’u daha stabil (blarf’ın taunt’u reklam izlediğinizde veya uygulamadan çıktığınızda bozuluyordu, düzeltildi mi emin değilim.) ve canı daha fazla. (+%300) oyun boyunca bütün hasarı oy’un korkuluğunun alacağını varsayarsak fazla can ve sınırsız taunt (trinketlarla yeteneklerin bekleme süresini taunt süresinin altına düşürerek gerçekleştireceğiz) en önemli savunma stratejisi oluyor. zaten bütün hasarı ron’un sırtına yükleyeceğimiz için ron’un ve bekleme süresine katkı sağlayacak diğer kahramanların ölmemesi yine oy’un elinde. vexx yerine sam (çünkü her ikisinin de altın kazanımı var) ve v yerine redroh kullanılabilir.

    benim macera modu için kullandığım herolar ve trinketlar şu şekilde :

    oy = kahramanın canını arttır + %5 ihtimalle düşmanı 4 saniye boyunca sersemlet ve %100 daha fazla hasar ver + 10s boyunca kahramanın yaptığı her saldırı yeteneklerin bekleme süresini 2s azaltır.
    ron = %192 kahraman hasarı + sersemletilmiş ve yavaşlatılmış düşmanlara %200 hasar (yüzük rünleri düşmanları sürekli yavaşlatacağı için sürekli aktif olacak )+ eğer 5s boyunca saldırıya uğramamışsa sonraki saldırısı %500 fazla hasar verir.
    vexx = ekip canını arttır + 20 düz vuruştan sonra takıma kalkan aç (jim’in kalkan varsa bekleme sürelerini azalt özelliğini tetikleyecek) + saldıran düşmanın gücünü %80 azalt.
    jim = ekip hasarını %72 arttır + kahraman kalkan korumasına sahipken bekleme süresini %60 daha hızlı azalt (oy’un korkuluğunun süresinin bekleme süresinden daha fazla olmasını sağlayacak)+ saldıran düşman 7s boyunca %125 altın düşürür.
    v = kazanılan altın + %5 ihtimalle düşmana tesir et, daha fazla hasar ver + altın çalma.

    yüzük olarak da buz yüzüğü ile cold wind, stinger ve nova şimdilik en iyi rünler. (bkz ron trinketinin 2. özelliği)

    4100’ün üzerinde tembel parmak simyataşının kapatılıp tüm altınların ron üzerinde kullanılması süreci hızlandıracaktır.
hesabın var mı? giriş yap