• sıkı bir bitcoin takipçisi ve yatırımcısı. aynı zamanda eth yatırımı da yapmakta. daha yaşı genç ileri ki zamanlarda adını duyuracağını düşünüyorum.

    edit: kendini gram geliştiremeyen aylardır aynı şeyleri anlatan sıradan bir arkadaş.
  • beğenmeyen koyunlar çıksın daha iyisini yapsın dedirten başarılı blockchain araştırmacısı, yatırımcısı, habercisi ve yutubırı.
  • gün geçtikçe youtube üzerinde bulunan kanalının popülaritesi düzenli dikey biçimde artmakta, kendisi bitcoin çağını ilk yakalayan türkler arasında.
  • sayesinde çok şey öğrendiğim bitcoin'ci.
    ben okumayı sevmem. açıp videolarını izliyorum. o anlatıyor, ben dinliyorum.

    yıllardır o kadar şey bilip anlatmasına karşın zengin olmuş mudur diye merak da ediyorum açıkçası hâlâ aynı tişört giyiyo la herif saşlkdsadasd
  • son zamanlarda ismini duyar duymaz, sosyal medyada görür görmez aklıma gelen tek şey; neredeyse her attığı twitine iliştirdiği referans linkleri. dolayısıyla bitcoin ve türevleri için, twitter hesabı takip edilmeye değmeyecek bir ref-man ve yutubır artık gözümde.

    yeni başlayanlar burada bitcoin başlığında bile çok daha faydalı bilgiler bulabilir, ki son zamanlarda ilgili başlık altında yaşadığımız bilgi kirliliğini de hesaba katarak söylüyorum bunu.

    takibe değmez.
  • (bkz: referanslı link paylaşan zat)

    ortalama bir kripto para kullanıcısının sahip olduğu bilgiye sahip olan, yabancı dili olmayan yurdum insanına haberleri çevirip sunan şahıs.

    en belirgin özelliği sürekli referanslı link paylaşıp milletin üzerinden para kazanmak. zira geçtiğimiz günlerde margin trade işlemi yapılan bir borsanın reklamını yapmış ve gelen tepkiler üzerine postlarını kaldırmıştır.

    bu arkadaşı takip edeceğinize dilinizi geliştirip yabancı arkadaşları takip edin ne demek istediğimi anlayacaksınız
  • bir üstteki entry de bahsettiğim refli linkleri sayesinde insanları mağdur eden, alelacele linkleri kaldıran ve komik bir açıklama yapan zat.

    link paylaşıp milleti mağdur ettikten sonra hiçbişey olmamış gibi kendi kararınızdı demek çok kolay dimi?

    paylaşmasaydın kimsenin bu sahtekarlardan haberi olmayacaktı. lafı eveleyip geveleme. üç kuruş referans parası kazanacam diye mağdur ettiğin insanlardan özür dile.

    https://twitter.com/…tatus/1045601577199955968?s=21

    takip etmeyiniz bu tür insanları
  • ismi cismi bilinmeyen sikimsonik borsalarin ref'leriyle hayatta kalmaya calisan bir yasam formudur. uzak durulasi.
  • aynı şeyleri bıkmadan nasil bu kadar tekrar tekrar bir de yeni bir sey anlatiyor gibi konuşabiliyor anlamadığımdır.
  • tekerleğin icadındaki sürece tanık olmuş bir kişidir benim gözümde. 2013 lü yıllarda bile bitcoin ile ilgili videolarını youtube da bulabilirsiniz. kazıya kazıya bugünlere gelmiştir. :)

    alp beni duyuyorsan 2027 de satayım sana bu entryi nft olarak. istediğin gibi editleriz. 2027 de bul beni.
hesabın var mı? giriş yap