• bu adam 10 sene kadar evvel(2005) annemin kiracısı idi. 1 sene boyunca çeşitli bahaneler ile kira vermeden oturdu ve sonra kaçıp gitti. annem o sırada emekli ve kredi ödeyen bir insandı. bu adam bana ne kredi ödüyorsa onun derdi dedi ve bir daha kendisini bulamadık. acun medya programlarının kredilerinde adını görünce tebligat gönderdik ancak acun medya burada yok öyle biri diyerek avukatı geri çevirdi. işte bu adam emekli bir kadının 1 yıllık gelirini gasp edip, sonra kaçacak ve dalga geçecek kadar şerefli (!), muazzam bir insan.

    tanım: yaklaşık 20 yıldır hatırladıkça ailece ah ettiğimiz insan.
  • acun medya idari koordinatörü,bugün itibariyle vefat ettiğini öğrendiğimiz abimiz.

    sıkı bir fenerbahçe taraftarı ve çevresi tarafından çok sevilen bir insandı.

    allah rahmet eylesin,geri de bıraktıklarına sabır versin.

    önemli edit =yukarıdaki yazar kardeşimize istinaden= konu hukuki boyuta taşınıp tebligat gonderildiyse ve konu da mevzu bahis olan şahısın sadece isim benzerliği var ise ,tc kimlik numaraları aynı olmamak vs ( tabiki acun medya konuyu reddetmiştir.)
    ayrıca bizim tanıdığımız alpay abimiz hayatı boyunca hiç kirada oturan bir şahıs olmamakla birlikte kendisi kuzenimin eski ev sahibidir. bu yazının bir hata olduğunu düşünerek buradan bu girdiyi yazmak istedim.dilegim aynı şahıs olmaması yönündedir lakin isim benzerliklerini bile insanlar bu şekilde kötü niyetle kullanabiliyor. (acun medya ile alakam yoktur.)

    tekrar tüm sevenlerini rahmet ve başsagligi diliyorum.

    https://www.google.com/…i-alpay-kazan-kimdir-163918
  • vefat ettiği için survivor'da şu anda gözyaşları dökülen şahıs.
  • vefat etmiş. duyunca iki kelam etmek için hesabımı aktive ettim.

    survivor ın ve ütopya nın yapımcısıydı. çok kahrımı çekmiştir. yarışmadan çıktıktan sonra üzülmeyeyim diye bana kaldığı villada mangal ziyafeti yaptırmıştı. yarışma aralarında gelir ekibi toplar geyiğin dibine vururdu. sigara krizine girdiğimde kutunun yarısını verirdi (yasak normalde). veee xanax larımı yürütmüştü, yürüttüm tabii diyerek. canın sağolsun alpay. mekanın cennet olsun. kıyak adamdın, stresin odağında bile eğlendirirdin insanları ve de çok babacandın. ışıklar içinde uyu.
  • çok iyi fenerbahçeli çok iyi bir insandı
    fenerbahçe tribün camiasında tanıyan herkesin saygıyla sevgiyle bahsettiği abimiz
    mekanın cennet olsun bayım
hesabın var mı? giriş yap