• bir yazar.
  • can dündar hakkındaki #61339794entry 'si ile olayı özetleyişi tarafsızlığın dibine vurup ufuk açmıştır. an itibariyle el sıkışasım geldi.
  • kanzuğa açık mektup yöntemiyle debeye giremediğinden dolayı üzülmüş, bir kez daha uzunca bir entry yazarak şansını denemiştir. madem ilgi istiyorsun, al bi tane nickaltı entryn oldu, sevindirmez ama sonuçta +1 işte.
    ulan senin yazdığın eeeey obamaaa konseptli mektuba adam olay butonundan cevap verdi. hepimiz gördük. daha nasıl bi ilgi istiyosun, ne yaşadın sen. nasıl bi ruh haliyse...

    sağa sola telefon açıp kanqa caps paylaştım layklasana adamı herhalde.
  • ağızı sulanmış aktrollerin yeni hedefi olan yazar. hatta sözde ifade özgürlüğü savunucularının bile hedefi haline gelmiş yazar demekte doğru olacak.

    adam net olarak şunu demiş : atatürk hakkında itibarsızlaştırma politikasını yürütmek için veya nefret , ayrımcılık , kutuplaştırmaya neden olacak başlıkların açılması yerine konuyla alakalı olan kişinin adı altındaki başlıkta tanım olarak yazılmasının bu son günlerimizde yaşanan yozlaşma sürecinin hızını düşürecektir.

    ama çoğu yazar , bu arkadaşın ifade özgürlüğü savunucusu olduğunu bildiği için üzerine oradan yürümeyi tercih etmiş ve bu arkadaşımızı itibarsızlaştırma çabasında bulunmuştur.
  • bir yazarın sözlük üzerinde ne kadar etkili olabileceğini göstermiştir. kendisini tebrik ediyorum.
    (bkz: 11 kasım 2016 kanzuk'a açık mektup)
    (bkz: #64043714)
  • sanıldığının aksine ilgi istemeyen yazar. çünkü ortaya yeni bir şey atmadım ben. buradaki bir çok insanın sorununu dile getirdim.

    mesela şu başlığımın ilgi görmesini isterdim:

    (bkz: türkiye'nin din ekseninde kutuplaşması)

    çünkü burada yazanlar tamamen bana ait düşünceler ve hatta küçük çaplı araştırmalardı.

    ama ne yazdığım mektup ne de 2000 fav alamayan entry'nin debeye girememesi başlığındaki sitemim, bunlar ilgi için değildi.

    mektubun bir amacı vardı ve gerçekleşti. tekrar kanzuk'a teşekkürler.

    diğer entry ise beni düşünce özgürlüğüne inanmayan bir faşist olarak gören, bana ayar veren populist bir entry'nin debeye 1. sıradan girmesi nedeniyle buna kayıtsız kalamayıp açtığım bir başlıktı.

    ilgi ihtiyacım yok ama haksızlığa uğramış olma düşüncesinden nefret ediyorum.

    o entry'yi debeye sokanlar benim entry'mi yarısına kadar okudular. ve 2 paragraf yazı ile edindikleri önyargı ile bana ayar veren entry'yi debeye 1. sıradan soktular.

    bütün bunları o başlıkta da açıklamama rağmen hala ilgi ihtiyacımdan dolayı böyle davrandığımı düşünmenizi gerçekten anlamıyorum.

    hiç kimse mi 2 paragraftan fazla yazı okuyamıyor şu sözlükte?
  • ıfade ozgurlugunu savunan, bunun icin kazan kaldirip sozluge baslik actiran, ancak ozel mesajdan hic tanimadigi adama sirf onun gorusunde entry yazmadi diye ana baci kufur edebilen biriymis. bayaa bayaa net bir sekilde.

    ben kendisiyle boyle tanistim. gece dusundum avukat falan da. hatta konuştum dün. butun ödeyeceği paraları cezaları hesapladık. malum ekşiye başvurunca avukat aracılığıu ile savcılıktan, açık mektup yazdığı kanzuk butun bilgileri veriyor. pazartesi günü belki onu yaparız avukatla onu bilmiyorum. davayı hala düşünüyorum. sonra tek hucrelileri abartmamam gerektiğini hatırlıyorum. uğraşsak herife aşırı değer vermiş olacağız. hak etmediği değeri.

    tabii screenshot falan paylasmiyacagim burada. sozlukte bir daha yazi da yazmamami belirtti dun. kanzuk buna hisse verdi herhalde. bu nasil afra tafra. acaip.

    akpnin basta olma sebebi bu tip ve bu tek hucreli dusunce yapisinin muhalefet olarak kendisini gormesidir. kendisine tavsiyem oturup basliklarda veya herhangi bi yerde akp ye falan sallamasin. ogrencek cok seyi var hayatta daha.
  • şahsıma atılmış iftiradan dolayı screenshot farz oldu.

    ana bacı sövmüşüm bir üstteki arkadaşa. buyrun, ana bacı nasıl sövmüşüm bakalım.

    http://i.hizliresim.com/77ozzp.jpg

    yazdığım yazıyla övünemem elbette. ancak #64320230 nolu entry'sinde mehmet şimşek'in hükümetin tavrını eleştirmesini yapay bulmasına sinirlendim ve bu şekilde tepki verdim.

    çünkü aynı şahıslar abdullah gül için de bunu diyorlardı, bülent arınç için de, ve hatta ahmet davutoğlu için de. ne oldu? hepsi harcandı bu insanların.

    bitti mi? bitmedi.

    çünkü aynı tipler cemaat-akp savaşı ilk sinyallerini verdiğinde de danışıklı dövüş bunlar diyorlardı.

    hatta daha da ileri gidip onca olay olduktan sonra bile bunları savunanları vardı. hiçbirisi utanmadı.

    bu arkadaş da mehmet şimşek'in eleştirisine inanmayarak aynı bu tipte bir profil oluşturdu bende. dolayısıyla sinirlendim ve duygularımı gayet doğal bir şekilde ifade ettim. böyle bir tepkiyi daha önce bir kişiye daha ya vermişimdir ya vermemişimdir. insanlar zaman zaman sinirlenir ve övünmedikleri söylemlerde bulunabilirler. " halk olarak yiyorsunuz " diyerek bize yukarıdan bakıp kendini çok zeki gören bu arkadaşa verdiğim cevabın çok da yersiz olduğunu düşünmüyorum kendime yakıştıramasam da.

    bu arada lütfen beni avukata ver. senin ben amk birader yazdığım için hakkımda dava açılacaksa ve ben o davayı kaybedeceksem sayende çok para kazanırım.

    şayet günde 10 kişi bulurum internette bana karşı bu cümleyi kuracak.

    edit: adamana avrat sövdü diyor hala. (bkz: senin amk) gibi samimi bir küfrü utanmadan hala ana avrat olarak görmek nasıl bir kafadır çözemedim.
  • istemediği ve hoşuna gitmeyen konularda, "dolayısıyla sinirlendim ve duygularımı gayet doğal bir şekilde ifade ettim." diyerek, gayet rahat bir biçimde küfürünü savunan arkadaş.

    bir başkasına, hem de hiç tanımadığı birine, ana avrat küfür etmeyi savunan, hatta olayı gayet rahat ve çok normal bir davranışmış gibi rasyonalize eden da gördüm ya şu hayatta. ölsem gam yemem.

    ne acaip toplum burası ya.
hesabın var mı? giriş yap