• abicim artık şu çocuğuna sahip ol. evde sürekli bağırması artık gına getirdi. iyi insansın ama artık evde de durulmuyor.
  • sevişin tabi hatta hunharca sevişin bize ne demeyi tüm apartman hatta site sakinleri olarak demeyi çok isterdik ama duvarlar çok ince be anacım bahçeli bi eve çıkın kurban olayım
  • seneler önce benim çocukluğumda gece yarısı kardeşimle birlikte ses yaptığımız bahanesi ile kapımıza defalarca gelen iffetsiz heriftir. 2 tane çocuğu oldu, biz sesten duramıyoruz şimdi. kendisi akıl hastası olmasa muhatap olacağım ama ilaçlarını da içmiyor şerefsiz, saygı duyacak nokta bırakmadı.
  • sevgili eski alt komşularımız , bir dönem boyunca bize illallah ettirdiniz . gecenin 3 ünde eve giriyoruz pıtı pıtı ayak ucundan odamıza geçiyoruz derken sanki yatak odasından bir hışımla gelen anne gibi çat bizi arayıp kızlar bir şey mi oldu sesiniz geldi demeniz , ev arkadaşımın sigara küllerinin camınızın önüne düştüğünde aa siz sigara mı içiyorsunuz deyip aşırı tepki vermeniz (sakin olun alt tarafı sigara) eve arkadaşlarımız geldiğinde arayıp evde parti veriyormuşçasına konuşmanız , küçük kızınızı misafirliğe giderken “ablası matematik ödevi var sen mimarsın bilirsin” deyip kakalamanız (hayır ablacım hayır bilmiyorum ) bunların sonucunda evden çıktık , eski gıcırdayan parkemize durmadan bozulan kombimize ve hiç şikayeti bitmeyen komşumuza bir dönemden sonra bay bay dedik .bizden sonra iki kız gelmiş duyduğum kadarıyla evin içinde topuklu ayakkabıyla gezip onları şikayet ettiğinizde ev sahibini arayıp alt komşular bizi rahatsız ediyor diye siz şikayet edilmişsiniz . oh olsun demeyecektim ama oh olsun beee . gelen gideni aratır ......
  • alt komşumu tanımıyorum
  • sevgili alt komşum; üstsüz balkona çıkıp kızların dikkatini çekmeye gönlümüzü çelmeye çalışıyorsun anladık da abartma. bred pitt ya da bi tom cruz değilsin o ne özgüven o *. ayrıca biraz bakımlı ol değil mi o ne öyle özensiz. soyundun diye bütün kızlar sana bakacak diye bi kaide yok kıps
  • bir daha gecenin 3'ünde süpürge yaparsan süpürgeyi kafanda kıracam.
  • orospu çocuğu gibi her dakika bağırmana dayanamıyorum. oğlun da sana çekmiş cidden geçen uykumdan telefonda birine bağırıyordu ve ses volume o kadar yüksekti ki ona uyandım. evde ki fındık kıracağı bozulmuş bardakla iki fındık kırayım dedim hemen tak tak tak yaptın. şimdi beni düşün bakalım, neler çekiyorum düşün bi.
    yalvarıyorum biraz daha sessiz konuş sana yalvarıyorum. o kadar çok siyaset yapıyosun ki artık televizyonda siyaset duyduğum an kanalı nasıl değişeceğimi şaşırıyorum. neyse son olarak kızına karşı biraz daha nazik olmanı istiyorum.

    söyleyeceklerim bu kadar.
    belki daha vardır ama şu an bu kadar.
  • 50 kere uyardık bağıra çağıra gece 2'de balkonda telefonla konuşma diye ve yeğeninizi her ağladığında balkona koymayın. ne yapayım karşı gürültü mü çıkarayım gece gece?
  • sakin olun, alt tarafı gece kalkıp mutfaktan su alıp geldim. ne hemen güm güm tavana vuruyorsunuz! yürümekten bile rahatsız olan bir alt komşuya sahibim! ne yazık ki!
hesabın var mı? giriş yap