• instagram adlı site ile hayatımıza giren sözde yemekler. örneğin helva tatlısının içine hindistan cevizi katılabilir. bence çok güzel olur.
  • ekmek kapli sari peynirli kebab

    gerekli malzemeler, gorseller icin:
    -1 adet genisce, hirpalanmis kirmizi plastik kesme tahtasi
    -1 adet ucuz zirh/satir
    -2 adet siyah latex eldiven
    -1 sari kol saati
    -1 adet dandik aluminyum sini

    kebap icin:
    -1kg boktan sari hamburger peyniri, dilimli (bunun ismini cheddar sanmaniz kilit nokta)
    -500 gr kirmizi et
    -250 gr ic yagi
    -2 kirmizi biber
    -1 avuc maydonoz
    -5 sarimsak
    -tuz
    -karabiber
    -toz biber
    -tandir ekmegi

    killi kollariniz ve siyah latex eldivenlerinizle eti ve yagi top yapip kameraya gosterin. kirmizi hirpalanmis plastik kesme tahtasina eti ve yagi uzaktan firlatin ve plastik yuzeyi talas kaldirip herkesi kanser yapacak sekilde eti ve ic yagini ince ince kiyin.
    biberleri bir kenarda alelade 3-5 parcaya bolun. sarimsaklari dandik satir yardimiyla ezin. tum bu malzemeyi baharatlarla birlikte et/yag karisimina atip tekrar kiyin. plastik talasi kaldirmayi unutmayin, cunku halk kanser olmak istiyor.
    sonrasinda elde ettiginiz karisimi, adndik aluminyum siniye yayip firina atin. yari pismis kebabi firindan cikarip uzerine boktan sari hamburger peyniri katin. gozunuzu korkak alistirmayin. halk kalp damar sertligi istiyor.
    tekrardan firinladiginiz kebabi peyniri eriyince firindan cikartin ve tandir ekmegine sarin. ekmegi ortadan ikiye bolup, kameraya tutarak sikin, suyu akip da yenilemeyecek hale gelene kadar sikin. aksirincaya tiksirincaya kadar sikin.

    afiyet olsun.
hesabın var mı? giriş yap