• sitede altın/ons, ,gram/tl, dolar/tl, euro/tl, eur/usd ve sterlin/tl fiyatları oldukça gerçek zamanlı bir şekilde sunulmaktadır.

    investing.com daki altın yorumlarına benzer bir foruma sahip bir site. investing.com da olduğu gibi burada da fenomen üyeler var. bu üyeler birleri ile içli dışlılardır, paylaşımları ne oranda doğru bilemem ama seviyeli paylaşımlar var.

    ancak siteni kurucusu ekşi sözlük yönetiminden daha sadisttir. sitenin imajına ters düşebilecek potansiyel üyeleri kafasına göre atabiliyor. daha önce cep telefonu onayı yapıldığı için aynı kişi aynı numara ile bir daha üye olamıyor.

    beni nickimden dolayı attı, atarken tekrar üye olabileceğimi söyledi, ancak cep telefon numaramı bloke ettiği için sözünü tutmadı. işin kötüsü, ilk üyelerden olarak cep telefonumu onaylatmak zorunda değildim, cep telefonumu onaylattığım için cezalandırıldım bir nevi.

    haliyle yalancı bir yöneticiye sahip bir site.

    edit: sitenin yöneticisi 3 mart 2016 tarihinde, üyelikten attığı kullanıcıların bir araya gelerek yeni bir platform oluşturduğunu ve site hakkında asılsız karalamalarda bulunduğunu duyurmuştur. bunlar hakkında yasal işlem yapacağını ilan etmiştir.

    olaylar ekşi sözlükten atılan yazarların benzerlerini takip ediyor.ama üye hacimleri küçük olunca bu işten ne ekşisözlük ne de inci sözlük çıkar.

    site yöneticisine selamım olsun, bunlarla bir alakam yok. ve verdiğin sözü tutmadın, dava açsan kaybedersin, sana yaptığım suçlama asıllıdır çünkü bana kendi cep telefonumla yeni üyelik açtırmadın.
  • işe yaramaz bir sitedir.

    yatırım yapanlar umarım bu sitede yorum yapan ergenleri kaile almiyordur,sitenin admin'i her kimse; işe yarar,nokta atış yapan üyeleri yok etmekte üstüne yoktur.

    durmadan yatırım tavsiyesı veren bu sitenin,spk tarafından ceza almaması anlaşılır gibi değildir.
  • ozellikle usd sayfasında cümle sonunda ytd (bkz: yatırım tavsiyesi değildir) demek koşulu ile dilediğiniz gibi saçmayalabileceğiniz, fantezilerinizi anlatabileceğiniz,hayal kurabileceğiniz, işten anlamayan veya az anlayan bir adamın ocağında orta ölçekli incir ormanı kurabilecek kapasiteye sahip üyeleri barındıran bir sitedir.
  • döviz,altın, gümüş vb yatırımların güncel alış/satış miktarlarının olduğu, bankaların da döviz ve kıymetli maden piyasasını gösteren bir internet sitesi.
  • yorumlarına bakıp işlem yapılmaması gereken site.
  • kullanıcılarının mevcut pozisyonlarına göre subjektifliğin zirvesinde yorumlar yaptığı site. adam tl’de kalmış diyor ki bu dolar düşecek haber geldi. al düştü.
  • epeyce gereksizin sabahtan akşama yardirdiği site. bu kadar...
  • üye yorumlarının kesinlikle ciddiye alınmaması gereken site (şuan alım fırsatı, şelale geliyor, yükseliş bekliyorum, kesin düşecek vb.) bu site, yorumlara aldanıp da dövizin tepe noktasında alım yapan ve tekrar panik yorumları ile zararına döviz bozduranlarla dolu.
    dövize yatırım yapmak istiyorsanız bu tür amatör kullanıcıların saçmaladığı siteler yerine, uzmanların görüşlerini paylaştığı siteleri değerlendirin.
  • hintlilerin ülkemizde altın atmak için açtığı enteresan site.
  • fx kurlari tahmin edilemez. 1 hafta icinde bana euro dolar tl altindan herhangi bir tanesinin digerine karsi %1 degerlenecegini garanti edene 10 milyon dolar veririm.

    piyasada 1 e 50 -100 kaldirac imkani var.
    eger %1 lik degisimi biliyorsaniz paranizi 2 ye katlama imkani veren cok guvenli platformlar var.
    twitterda eksi sozlukte boyle sitelerde atip tutanlara inanmayin.
    donald trump bile yarin 1 ons altinin nereden islem gorecegini belirleyemez.

    (bkz: fx kurlarinin tahmin edilemez olusu)
hesabın var mı? giriş yap