• peynir ve kefir üreten bir şirket. eskiden taciroğlu ile ortak imişler.
  • çok hoş bir de siteleri vardır:
    http://www.altinkilic.com/
  • kefir gibi süper bir ürünü ilk defa piyasaya sürmekteki başarıları kadar ambalajda olması gereken başarıyı sağlayamamış şirkettir. öyle ki; insan barsaklarıma yararlı olacak, toksin atıcam, ömrüm uzayacak diye içme niyetinde olduğu kefir şişesinin kapağını açarken ruh sağlığını kaybediyor resmen. ya yapıştığı için açılmıyor, ya boşa dönüyor, ya da bir bıçak yardımıyla açayım derken elinizi kesiyorsunuz. kesinlikle sarışınların ve sinir hastalarının uğraşmaması gereken bir ambalajdır. nasıl kapak ya, sorarım size?
  • kafkasya'nın bağrından çıkma büyük bir şifa kaynağı olan kefir'i türkiye'de harika şekilde üretme başarısı göstermiş ve biz çerkesleri tekrar bu tadla buluşturarak sevindirmiş mest etmiş derin saygılarımızı kazanmış firmadır.kendisinden sonra yine bazı firmalar kefir üretme girişiminde bulundu ama altınkılıç'ın tadı yakalanamadı,alanında hem ilk'i hem de mükemmeli yarattı .
  • başka markalarda deneyip içemediğim kefiri bana hem de keyifle içiren şirket.
  • (bkz: #18173388) abartı yoktur, bu kadar iyi bir markalı beyaz peyniri çok uzun zamandır yememiştim.

    http://www.altinkilic.com/…e-koyun-peyniri_466.html
    varsa bunun yüksek çözünürlüklüsü masaüstü de yaparım, duvarıma da asarım. saygılar.
  • bence türkiye'nin en iyi kefir üreticisi. diğer markaların kefir ürünleri daha çok koyu ayran kıvamında süt ürünü izlenimi bırakırken altınkılıç kefirinde kendine özgü kefir tadı alınabiliyor.
  • ezine keçi peyniri, yetmez ama mükemmel diye nitelenebilir; hatta nitelemeyle uğraşılmaz, yenir.
  • kefirini ilk 8 yıl önce içtiğimi hatırlıyorum, -piyasadaki ilk kefir ürünü diye sanırım- o kadar pahalı sürmüşlerdi piyasaya inanamamıştım. sonra artırmadılar fiyatlarını, hatta şu an o fiyatın altında satıyorlar. o derece şekerim.
  • yakın zamana kadar - biraz pahalı bulmama rağmen - orman meyveli kefirinin resmen hastası olduğum markaydı. son bir kaç aydır aldığım 10 şişeden 4'ünün filan ya kapağı bozuk çıkıyor ya da içindeki kefir bozulmuş oluyor. üstelik üretim tarihi çok yeni olan ve son kullanma tarihi geçmemiş ürünlerden bahsediyorum ve bunlar mahalle bakkalından değil farklı bir kaç süpermarket zincirinden satın alındı. firmayı arayıp rahatsızlığımı dile getirmeyi düşünüyorum ama sanırım ne derlerse desinler ürünlerini şahsen bir daha satın almayacağım. zira uzun bir süre şans tanıdım söz konusu ürünlere.
hesabın var mı? giriş yap