• 2009 yerel seçimleri, kartal belediye başkan adayı.
    op. dr. eski kartal ssk başhekimi.
  • kartal'ın başına gelmesine saatler kalan eski başhekim. kartal hiç beklemediğim çok güzel bir hareket yaptı. şaşkınım.
  • anadolu yakası sahil şeridinin yeni yildizlarindan biri. ümit ediyorduk, gercek oldu.

    (bkz: maltepe)
    (bkz: pendik)
  • kartal'ın yeni belediye başkanı. refah partisi ile başlayıp akp ile devam eden ruh halini değiştiren adam. eğer ki dediklerini yapar da kartal'ı sadece kara ulaşımından kurtarırsa uzun süre kalır kartal'ın başında.

    kartal ssk hastanesini düzelttiği kadar düzeltsin burayı o da yeter.
  • 15 senelik öze dönük özlemi gidermiştir. sağolsundur varolsundur. sevginiz için sizler için varım dedi şimdi ise bizi çok ve çok sevindirdi.
    şayet kartal için altınok öz haricinde kim aday gösterilse alınması zor bir yerdi. ama gerek akpnin çıkardığı adayın sevimsiz oluşu gerekte altınok özün ssktayken yarattığı insancıl imajın bu seçimlerde bu başarıda çok etkili olduğunu düşünüyorum. 15 senelik refah ve türevi geleneğin noktalanması da bi hayli güzel bi hava yaratacak buna da inancım tam!!
  • kendimi bildim bileli kartal'ı hep milli görüş tandanslı siyasetçiler yönettiğinden, seçilmesini ilk başlarda garipsedim. kendisini tanımıyorum, yurtdışında olmayıp, oy verebilme imkanım olsaydı, oyumu bu kişiye vermezdim, açık konuşayım. ancak kendisini tanıyanlara sorup soruşturdum, gayet düzgün, dürüst, iyi bir insan olduğu söylendi. umarım kartal'ımıza gerçek manada hizmet eder, aldığı oyların hakkını verir. canım kartal'ıma hayırlı uğurlu olsun diyorum.

    not: hasta cimbomluymuş, biraz daha ısındım kendisine.
  • kendisi genel cerrah olarak yıllardır kartal devlet ve ssk hastaneleri'nde çalışmakta olup, 2009 yerel seçimlerinde ilk defa aday gösterildiği kartal'da %45'e yakın bir oy oranıyla belediye başkanı seçilmiştir. ayrıca hasta denebilecek düzeyde galatasaray taraftarıdır.
  • 1994 yerel seçimlerine kadar solun sağlam kalesi olan kartal'ın öze dönmesinde büyük emeği olan şahsiyet. sayesinde en sonunda kartal kendine geldi.

    zamanın ötesinden gelen edit: kötüleyen arkadaşların bir önceki akp'li belediye başkanının kaç trilyon ile kaçtığını bir zahmet internette küçük bir araştırma yaparak öğrenmelerini tavsiye ederim.
  • eşiyle bir başına kalabalığın içinde şarkılara eşlik eden, bu yüzden kimsenin onu yemeyeceğini bilen belediye başkanıymış.
  • kartal'da festivali saçma sapan adamların tekelinden kurtaran ve verdiğim oyu sonuna kadar helal ettiren adam. ali poyrazoğlu oyununu oynadı, bir gün sonra zuhal olcay konseri vardı meydanda. yetmedi sabahat akkiraz konser verdi, milli maç günü yaşar kurt konser veriyordu kartal meydanında.

    sadece bu yaptıkları bile yeter verdiğim oyu helal etmem için. zamanında belediyeyi ütenlerin pisliklerini temizleyebilirse çok daha güzel olacak. ben eminim yapacağına.
hesabın var mı? giriş yap