• altunpuan özelliğiyle rakiplerinden ayrılan online altın sitesi.
  • aktif olarak kullandığım; telefon, whatsapp, mail vs çok hızlı dönüş yapan ve kullanıcı görüşleri doğrultusunda kampanyaları ve siteyi geliştiren altın alım sitesi.
  • altın gibi değerli altın sitesi. inşallah bozmazlar.
  • ilk defa bugün kullandığım ve başarılı bulduğum online altın sitesi.
    süresi bitecek kart puanlarıyla altın alınabiliyor olması önemli bir avantaj.
  • adresi altungold.com olan online site. bir süre tereddüt ederek kullanmamıştım ama çok kısa sürede yaptıkları altın transferi ile beni şaşırttılar. donanımhaber'deki yorumlara bakarsak müşteri ilişkileri de iyiymiş. henüz işim düşmediği için bilemiyorum.

    benzer işi yapanlar:

    (bkz: tuğrul kuyumculuk)
    (bkz: nadirgold)
  • şimdi reklamlar.
  • haklarında maalesef çok referans bulamamıştım ama gram altının internet fiyatlarına oranla baya bir avantajlı olduğunu gördüm.
    bir alışveriş yapıp görmek istedim, öncelikle sitede belirtilen gram fiyatına aşağı yukarı 8-10 tl kargo ekleniyor, bu da aşağı yukarı yine, ahlatçı gibi yerlerle benzer fiyatlara getiriyor.
    ürün siparişin ertesi günü kargoya verildi.

    fakat şöyle bir sorun var, sitede almak istediğim gramajda altında açıklama olarak "1 gün sonra kargoya verilir, stok durumuna göre iar veya nadirgold marka ürünler gönderilir" yazmasına rağmen bana hiç belirtilmeyen rona marka altın gönderildi.

    bu da benim bu siteye güvenimi sarstı açıkçası, belirtilen, vaadedilenden başka bir marka bu, kendilerine bir açıklama sordum eğer yaparlarsa mutlaka eklerim.

    edit:açıklama gelmedi canlı desteğe bağlanıp sordum, tedarik sıkıntısı var bekletmemek için rona yolluyoruz dediler. benim hoşuma gitmedi bu.
  • bir alışveriş yaptım, kargo bekletip ertesi gün yeni ürün ekleyip kargoya vermelerini söyledim, tamam dediler bugün kesin çıkıyor dediler, canlı destekten de sordum, aynısını söylediler. fakat çıkarmadılar, araya bayram giriyor, bu detaylar hiç hoş değil, ben en geç ertesi gün verilecek diye alalı şimdiden 4 gün oldu bile, salı günü açılınca verecekler benim elime yine en iyi ihtimalle bir haftada ulaşmış olacak.

    ayrıca madem kargoya verilmedi, bari bir tane daha ekleyeyim dedim alışveriş yaptım, reddedildi, tekrar denedim yine reddedildi, üçüncü de almış oldum.
    sonra kredi kartıma bir baktım 2 adet çekilmiş, kendilerine ulaştım "yarın düzelir" dediler, bugün yine bayram girmiş oldu, biri karta yansıdı biri provizyonda bekliyor, hala düzelmedi ama kendilerine ulaşamıyorum tabii ki. hiç hoş bir stres değil bu, tamamen onları hatası ve herhangi bir şey yapamıyorum.
    umarım kötü bir şey yaşamam ve provizyondan silinir, hiç bununla uğraşmak istemiyorum.

    tamam fiyatları iyi ama genel olarak devamlı kullanmak için sebep var mı bilmiyorum.

    edit: ücreti iade ettiler ama kaç gram ne aldığımdan haberleri yok, 1 haftayı geçti hala kargodan eser yok, kesin verilecek dene dene günler geçti hala "iar gönderirse" falan deniyor. son cümlem geçerli, 3-5 lira ucuz diye değeceğini sanmıyorum bir daha alışveriş yapmam.
    kargom gelsin, doğru gelsin başka bir şey beklemiyorum.
  • ağustos'ta sorunlu alışveriş yaşamıştım ve bunu üstteki entrylerde yazmıştım.
    fakat daha sonra 3-4 kez daha alışveriş yaptım ve hepsi sorunsuzdu, hepsi hızlıydı. yanlış hatırlamıyorsam 2 tanesi aynı gün, 2 tanesi ertesi gün kargoya verildi, 1'er gün sonra elime ulaştılar.
    nakit fiyatlar kısmı özellikle çok çok iyi, ne internet ne kuyumcular yarışabiliyor o fiyatlarla.
    yine de her seferinde mutlaka kıyaslıyorum birkaç belli başlı siteyle daha ama yüzde 99 altun'dan ucuzu çıkmıyor, bu konuda hakikaten iyiler.
    tavsiye ediyorum.
  • hesaba altın olacak şekilde düzenli alışveriş yapıyorum kredi kartıyla. aylardır hatta belki yıl da olmuştur hep mükemmeldi ilişkimiz, yarım saati geçmezdi altının hesaba düşmesi ki 5 dakikada bile düştüğü olmuştu. ta ki geçen hafta altının bir günde 20 tl düştüğü güne kadar. o 20 tl düşüp de gram fiyatı bir yerlerde durana kadar hesaba göndermediler altını. ha yine de piyasada daha iyisi yok neticede bugün yine sipariş verdim. bekliyorum bakalım.

    tanım: bütçenize göre tam olarak grama tamamlamadan da altın alabileceğiniz bir internet sitesi.
hesabın var mı? giriş yap