• mehmet ali erbil'in aşk olsun adlı televizyon programının kadrosundan bir kişi.
    zamanında zeki müren'den diksiyon dersleri almış ama o kadar etkilenmiş ki, konuşma tarzı ve yapısı, ses tonu, vurguları aynı zeki müren.
    öte yandan o kadar kibar ve tatlı bir adam ki, programı kendisi götürüyor bile diyebiliriz....
    program sunucusu* amasyalı aydın'a devamlı "tutuyorum, açmıyorum" dedirtiyor. ama o kadar sempatik, saygılı, güleryüzlü, sevimli bir kişilik ki, kendisini gerçekten sevdiriyor.
    youtube'da bir çok videosu arasında bir de 2004 yılında başvurduğu bir yıldız doğuyor adlı yarışmanın elemelerinin görüntüleri var.
    adam o kadar kibar ve o kadar samimi bir şekilde içeri girdikten sonra jürinin kahkahalarına dahi aldırmadan şarkısını yarıda kesmeyip sonuna kadar söylüyor ve sonra jürinin kahkahalarına istinaden "olmadı mı efendim, beğenmediniz mi" diye soruyor. orada kim gülmesine ara verip cevap verebildi bilmiyorum ama sonunda da çok kibar bir şekilde teşekkür edip çıkıyor...
    böyle bir inceliğe kibarlığa saygı gösterilmiyor madem, en azından yaşına hürmeten biraz saygı hakeder insanlar. bunu yazık ki adam yerine koyup jüri diye görevlendirdikleri kişiler bilemiyor...
  • popstar elemelerinde jurinin kahkaha atmasina sebep olmuş mehmet ali erbil itemi.

    https://youtu.be/dretkjnkoik
  • popstar jürisinin istihzalı gülüşleri içinde efendiliğini bozmayarak gönlümü kazanmış şahıs. hele hele muazzez abacı'ya hiç yakışmamış.

    ama sonradan mehmet ali erbil bu hazineyi keşfetmiş aylarca yarılmamıza sebep olmuştur.

    tutuyorum açmıyorum
hesabın var mı? giriş yap