• amazon'un bugün duyurduğu android tabanlı set top box (türkçesi ne bunun?). 4 çekirdekli cpu ve 2 gb ram içeren cihazda netflix, hulu ve yerel içerik oynatabilme desteği gibi özellikler var. hatta ayrıca controller alınarak oyun da oynanabiliyor.
    vpn marifetiyle netflix üyeliği ya da amazon'dan içerik almıyorsanız türkiye'de pek anlamlı değil tabii.
    hediyesi 99 dolar.
    http://www.engadget.com/…d-powered-streaming-stick/
  • amazon prime'in fiyat artisini makul kilabilecek amazon hamlelerinden biri olarak dusunulebilecek cihaz. amazon instant video deryasina ulasimi daha da basitlestirdigi icin yalanasidir bu alet kanimca.
  • preslenmis apple tv gorunumlu cihaz..
  • (bkz: android tv)
  • (bkz: apple tv)'nin hbo olmayan ama amazon instant ve pandora olan versiyonu.
  • amazon'un şu sıralar sık sık kampanyayla 84 dolara sattığı. (türkiye'de vpn+) netflix veya amazon instant videos üyeliğiyle ana rakibi apple tv'ye göre hem arayüzü, hem hızı itibariyle çok daha iyi bir performans veren cihaz. onun dışında android üzerinde çalıştığı için xbmc ve birçok emülatörü root etmeye bile gerek kalmadan rahatça çalıştırdığından kelli, bir video servisi üyeliği edinmek istemeyen insanlar bile tercih edebilir.
  • sadece xbmc/kodi ile kullanip herkese tavsiye ettigim cihaz. ayni fiyata 2+ adet raspberry pi toplamak da hayli mumkun, ama diy problemleri (kutu ve adaptor bulunacak, alinacak, takilacak) ve kumanda rahatligina erismek guc gorunuyor. telefon ekranindan "xbmc remote" ile kumanda etmekle el altinda bluetooth calisan ufacik tefecik kumanda sahibi olmak arasindaki fark o parayi vermeye degebilir.

    "firetv stick" var bir de, yari fiyatina satilip daha dandik bir kumandayla geliyor. xbmc calistiriyorsa is gorur.

    ayrica bluetooth receiver ile kulakliklarimi kablosuz hale getirdim, film ve dizileri teoride sessiz izleyebiliyorum. ama teoride.

    ayrica rahatligina ve hizina alistiktan sonra infrared kumandali ve yavas apple tv gen2'de xbmc ile munasebetim oldu, o kadar yil nasil sabredip dayanmisim hayret ettim.
  • smart tv'si olanlarin ihtiyac duymayacagini dusundugum aletti, lakin bir baktim benim tv'de (lg) netflix yok ama bunda var. sirf bunun icin almaya deger mi bilemiyorum.
    edit: netflix geldi, -de bu edit kimin isine yarar ki...

    chromecast'e kiyasla 2 kat daha fazla memory'si, ve 4 kat buyuk hdd'si (8gb) varmis.
  • google ın aldığı kararla artık youtube a erişim sağlanamayacak platform. hem fire tv hem de stick üzerinden youtube kullanımını engelliyormuş google. sebep şirketlerarası savaş stratejisi.

    kaynak:
    https://webrazzi.com/…n-youtubea-erisimi-kapatiyor/
  • cube olani tam bir minyatur borg cube tipli olan cihaz serisi.
hesabın var mı? giriş yap