• türkiye’de örneklerini gittigidiyor kazananlar kulubü ve hepsiburada sitesinde de gördüğümüz avantajlı fiyat platformu, ayrıca yanında amazon prime video ve amazon gaming uygulamasına da üye olmuş oluyorsunuz aylık 7.90 tl karşılığında. bu fiyatlandırma ile rakipsiz. umarım fiyatlandırmayı bu şekilde sürdürürler ve belki milyonlarca prime üyeye sahip olurlar bu şekilde uygun fiyatla. diğer e ticaret siteleri çok daha fazla rekabetçi fiyat sunmalı artık öyle süper indirim en çok indirim gibi şeylerle zor müşteri kazanırlar bunu yapmazlarsa işleri oldukça zor olacaktır.
  • gelmeden önce başlattığım hesaptan buna geçemedim ama aylık 8 lira çok iyi bir fiyat ki canını sevdiğim spotify bile artık öğrenciler için 11 tl çekiyor aylık.
  • sonunda yerel fiyatlandırmaya geçmişler. euro kuru yüzünden her ay 5-6 tl daha fazla vere vere fiyat 55 liraya gelmişti, bu ay iptal etmeyi planlıyordum. aylık 7 liraya bir ayda 3 kere üye olunur.*
  • primevideo adresinden kolayca alınabiliyor.

    ve ardından gaming.amazon.com adresinden de kolayca twitch prime etkinleştirilebiliyor. şahane hizmet.

    prime'larınız boşa gitmesin dostlar: red dead redemption 2 komple bitirmeye çalıştığım kanalım meogamingtr'ye destek sağlarsanız sevinirim. şuradan.
  • blu tv'nin 22 lira olduğu yerde 7.90 lira bedava sayılır. içeriği netflix'e göre az gibi görünüyor şu anlık. ama sağlam diziler var. sırf hızlı kargo için bile alınabilir.
  • ben yıllık 69€ luk kullandığım için beni etkilemeyen durum.

    yakında bu başlık altında prime kullanmayanların kullananlara küfürler ve hakaretler edip naber lan kerizler diyen çomarlarla dolacak..

    edi: ülkenin büyük çoğunluğu prime konusunu anlamamış. neden? araştırma yok, sorgulama yok.
    prime kargo, ulaşım ve fiyat konusunda size avantaj sağlar. yanında da kısıtlı video, müzik ve ekitap servislerini verir.

    yani özetle bir süre sonra amazon diyecek ki, sen istiyor behzat ç izlemek verecek 10tl satin alacak veya verecek 5tl kiralayacak. sen istiyor kahtali mıçı dinlemek verecek 10 tl. sen istiyor ağaçta yiyişenleri okumak verecek 10tl. yada müzik ve ekitap için ayrı ayrı üye ol 30 tl den full kullan diyecek.
  • ben de en son 30 tl ye yakin odemisken, gayet sevindigim haber oldu. amazon original yapimlari oldukca iyi *****ve bunun yaninda, cok super ve genis arsivleri olmasa da, izleyecek bir seyler bulmakta bi sure sikinti cekeceginizi zannetmiyorum, en kotu tekrarparks and recreationizlersiniz.
  • yamyam gibi atladığım üyelik.

    bu kadar içeriği 8 liraya baba oğluna vermez amk.
  • video içeriklerini izliyorduk zaten ama, prime’a özel kargo olayının da gelmesi harikulade oldu..

    sepetimde beklettiğim ürünler vardı, hemen deneyeyim bakalım kaç günde gelecek*..

    ulan gece gece mutlu oldum, yüzümde tebessümlerle yazıyorum.. iyi ki varsın amazon türkiye.. iyi ki bizi hepsiburada, trendyol, gittigidiyor falan gibi zımbırtılarla uğraştırmıyorsun..

    7,90’lık fiyat da ayrıca harikulade bu arada.. daha ucuzu bedava olurdu.. lakin umarım öyle kalır en azından bir yıl..
  • ne güzel bir detaysın sen amazon türkiye.

    uye olduktan sonra, uyeligin prime gaming’ i de kapsadigina dair mail geldi.

    kisaca avantajlari (sadece 7.90 tl/ay karsiliginda):
    1. gecerli urunlerde bedava ve hizli kargo,
    2. prime video
    3. prime gaming
hesabın var mı? giriş yap