• amazon, app store ise netflix, google play store'dir.
  • ımdb’deki yuksek puanli filmleri netflix’te kolay kolay bulamazsiniz. amazon’da kaliteli film orani netflix’ten cok daha fazladir. amazon’da aradiginiz film prime uyeliginiz kapsaminds size sunulmasa bile parasini verip izleyebilirsiniz. netflix o yok bunu verelim der. kendi acimdan bakarsam ikisinde de vazgecemedigim diziler oldugu icin ikisini birlikte kullaniyorum. eger amazon tv stick ile kullaniyorsaniz alexa ile arama yaptiginizda hangisinde ucretsiz olarak icerik varsa once onu getiriyor.
    malesef ikisi birlesince bile tamam baska sey lazim degil diyemiyorsunuz. billions ikisinde de yok mesela.
  • amazon'daki filmin icerisindeyken o sahnedeki oyuncu bilgilerini gosteren kisim ve vizyon filmerini kiralayabilme ozelligi cok kullanisli,
    netflix'in de 'ta tammm' acilis tonu...
    icerik cesitliligi/sayisi acisindan ikisi de iyidir
  • zor seçim

    netflix, bu ülkenin yüzünü batıya döndüren bir uygulama.
    biz de diğer ülkelerde olan şeyleri kullanmaya başlıyoruz.
    vizontele'de vardı ya, gazeteler 3 gün sonra geliyor diye.
    burası da öyle.. dünya kullanıyor,alışıyor, biz yeni şaşırıyoruz.. dfolayısıyla netflix gözümüzün nuru..

    ama amazon ayrı. peynir satsın alırım. zeytin satsın alırım..
  • netflix'te takip ettiğim hemen hiç bir dizi kalmadı. amazon'un dizilerdeki ağırlığı tartışılmaz ama filmlerde durum nedir merak ediyorum. yani mesela vizyonu biten birçok film hemen netflix'e düşebiliyor, herkes de bekliyor içeriği. amazon'da da durum aynıysa geçmek için beklemeye gerek yok.

    netflix türkiye'nin ne çeşit bir çöp olduğunu anlatmaya zaten gerek yok.
  • amazon un içerikleri şu an tatmin edemeyebilir ancak 8 tl olması, netflix in de 18 tl olması sebebiyle, amazon öne geçecektir. 2 yıldır netflix kullanan birisi olarak memnun kalmışımdır, ancak netflix in kendi çıkardığı filmler ve dizilerin bazıları çok çekilmez olabiliyor. the witcher, stranger things, sex education gibi fena olmayan dizileri de var ancak amazon gümbür gümbür gelmekte.
  • amazon prime netflixin popüler olmadan önceki hali gibi şu an çeşit belli netflix gibi içinde kaybolup bir şey izleyemeden kapatmıyorsun.
    amazonun tek sıkıntısı üyelik kısmı biraz daha karmaşık olması sonrası içerik olarakta amazon daha iyi geliyor bana şu an için
  • philips 58pus7304 model tv'de netflix 4k dahil yağ gibi akarken amazon prime video devamlı donmakta.
  • netflix'e gereksiz eşcinsel propagandası, pedofili tartışması gibi olaylar yüzünden bayağı kıl olmuştum zaten, 8.99 gibi bir fiyatla girmesi ve netflixin getirmeye tenezzül etmediği seinfeld, buffy, heroes gibi bazı eski dizileri bulundurmasıyla amazon prime iyi bir alternatif oldu gibi :)
hesabın var mı? giriş yap