• ilk açıklama: entry sonrası geri bildirimler en sonda...

    geçtiğimiz günlerde jeff bezos abimizin türkiye sitesinden 1 adet prime üyelik açtım. sonra bir süredir gözüme kestirdiğim homend marka bir çaycı vardı 223 tl ye onu satın aldım. işler tam işte o satın almadan sonra başladı. bu abiler prime üyesi isen ve ürünü kendileri satıyorsa ertesi gün teslimat sözü veriyorlar. neyse aldık çaycıyı ertesi gün oldu ürün gelmedi. haliyle kıçı başı ayrı oynayan bir türkiye vatandaşı olarak amazonu aradım. dedim ki neden ürünü göndermediniz, e beni niye prime üyesi yapıyorsunuz aylık 7.90 tl karşılığında, e o zaman prime üyesi olmanın ne anlamı kaldı falan diye arkadaşla bi cebelleşme içine girdim.

    not: ilk ay üyelik ücretsiz ve ben bu ücretsiz üyelik zaman zarfında bir kuruş para vermemişken çemkiriyorum.

    devam edeyim. telefondaki hemen hemen hiç bir müşteri hizmetlerinde karşılaşmadığım kibar mı kibar bir beyefendi arkadaş, "maji bey sizden çok özür dileriz kargo şirketinden kaynaklanan bir problem bu ben hemen ilgileniyorum ve yarın ürününüzü size ulaştırıyorum dedi ve ekledi siz de yanlış anlamazsanız bu ayki prime üyelik bedelinizi hesabınıza çek olarak tanımlamak istiyorum"

    7.90 tl. bende durur muyum yapıştırdım cevabı
    -çok sevinirim.

    neyse sonra çaycı geldi. aa bir de ne göreyim çaycı arızalı. neyse iade süreci başlattık. parayı amazon hediye hesabıma tanımladılar sonra ben aynı çaycıdan bir daha sipariş verdim falan ne oldu dersiniz ikinci gelen çaycı da ısıtma haznesinin oturduğu bölümden çayır çayır su kaçırıyor. bu sefer benim tepemin üzerinden duran tas sallanmaya başladı.
    hemen zırhımı miğferimi giydim ve savaş başlıklarını aktif hale getirmek suretiyle müşteri hizmetlerini aradım. kardeşim dedim bu nasıl iştir. siz bize ürünü satıyorsunuz arıza çıkıyor biz jeff bezos abimiz dünyanın en zengin adamı olmuştur bir yanlışlık diyip aynı ürünü tekrar alıyoruz ve siz dönüp daha beter daha tehlikeli bir arızalı ürün gönderiyorsunuz diye bütün heyheylerimle saldırırken bir önceki görüşmedeki beyefendiden daha hanımefendi olan müşteri temsicisi arkadaş 1 dakika sizi bekletecem dedikten sonra tekrar telefona döndü ve dedi ki
    - "maji bey çok özür dileriz, ben gerekli yerlerle görüştüm ve paranızı size iade edeceğim ve almış olduğunuz ürünü göndermenize gerek yok. isterseniz çöpe atın isterseniz tamir ettirin kullanın dedi.

    üzerine ne dese beğenirsiniz. ben dedi size kendi insiyatifimle 50 tl hediye çeki hesabınıza tanımlamak istiyorum kabul ederseniz.
    50 tl. ben ne dedim durur muyum yapıştırdım cevabı. ablamsın...

    neyse paralar hesaba tanımlandı.

    dedim ki dur faturası da var ben şunu homend servisine göndereyim bakalım nolacak...

    geçtiğimiz gün homend aradı ürününüzün tamir olma imkanı yok o yüzden size 300 tl lik hediye çeki tanımladık karaca küçük ev aletleri üzerinden oradan dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

    amazonda 7.90+223+50 tl lik kuponla zaten çaycı için ödemeyi gözden çıkardığım para ile iki tane 1 puma 1 under armaur ayakkabı aldım.
    o da prime indirim günlerinde 500 tl lik kendi saattığı ayakkabılara 150 tl indirim yaptılar gerisi hesaptaki çeklerden.
    şimdi bir de karacadan 300 tl lik çek var ona da karacadan çaycı bakıyorum. hadi hayırlısı.

    özetle sevgili sözlük 223 tl lik çıktığım alışveriş yolculuğumu toplam kazanımı 581 tl olan içinde 2 adet spor ayakkabı ve ilerde sahip olacağım karaca çaycı sonlandırdım.

    bu da böyle bir hikayedir...
    sevgiler...

    son açıklama: 530 küsür favori 100 küsür entry ve 20 küsür mesaj... 100 küsür entrynin yüksek çoğunluğu pohpohlu geri kalanı küfürlü müfürlü, mesajlarda hemen hemen bu ortalamaya sahip...

    neticesinde geç kalan kargo için ödenen hediye çeki, ikinci kez hatalı gönderilen ve gerçekten deli gibi su sızdıran ve en tehlikeli alana su sızdıran ürünün gönül alma münasebetiyle para iadesi ve müşteriye güven sonrası gerçekten bozuk olduğuna inanan müşteri temsilcisinin ürünü gönderme zahmetinde bulunmama tavsiyesi, sonrasında bu ürünü napcam sorusuna isterseniz atın isterseniz tamir ettirin tavsiyesi sonrasında benim tamir ettirebilmek için birinci merci olan homend e başvurmam, sonuç olarak homend yapılamayacağını anlayınca ürün için kendi liste fiyatından memnuniyet için hediye çeki vermesi...

    acaba bana küfür edenler içerisinde bu işlem sırasında davranmayacak kaç babayiğit var ve üzerine benim mağduriyetimi gidermek için bana verdikleri hediye çeklerini kabul etmeyecek kaç, (onların tabiriyle karakterli adam) var...
    neyse küfürler için teşekkürler. gününüz güzel geçsin...
  • ilginç bir durumdur
  • bu adamı ekonomi bakanı yapın aq
  • bir amazon virali falan mı var kaç gündür?
  • rezalet gibi rezalettir 10/10
  • şu hikayeyi okuyan bir donanımhaber ölücüsü bile önünde diz çöker tövbe ister.

    edit
    sma hastası kardeşimize destek (bkz: #113565096)
  • canını yakmışsın amazon'un.. çapkın seni..
  • caycidan yuruseymis amazondan hisse alacakmis cabuk pes etmis bir babayigidin destani.
  • insanı amazon’dan bir şey alıp arızalı çıkması için dua etmeye sevk eden rezalettir.
    nasip olur mu be?
hesabın var mı? giriş yap