• internete düşen amber heard johnny depp arasındaki ilişkinin ses kayıtları. ikilinin nasıl bir ilişkisi olduğunu, dünyada da kadın beyanı esastır anlayışını, johnny depp'in nasıl gereksiz linç yediğini görüyoruz. amber heard itirafı

    yazılanlardan sonra edit: johnny'e kaydı bildiğinden sakin davranıyor kadını çıldırtmış (!) diyen var. birincisi kaydı gittikleri ilişki terapisti alıyor sonradan kendilerine dinletmek için. belki haberi vardır ama amber da sürekli sakin kalmasından şikayetçi yani kayıtla alakalı bir durum değil adamın huyu bu. ikincisi johnny depp dediğimiz adam 56 yaşında 56. muhtemelen birçok ilişki ve kavga yaşamış ki tartışmadan uzak bir hayat istiyor.
    johnny'nin eski ilişkisinden kate mossbahseden olmuş. kate ile ayrılma sebebi kadının johnny'e sormadan çocuğu aldırması. babadan habersiz kürtaj yani.
    ayrıyeten eklemek isterim ki adamın kolunda amber'in dövmesi vardı evlenirken ve boşandıktan sonra amber'in ailesi ile konuşurken onu hala sevdiğini söylüyordu.

    bu da redditten bir başka video video için @smokinli ornitorenk'e teşekkürler.
  • iki dakika dayanabildim. sanki karımla kavga ediyormuşum gibi hissettim.
  • vay arkadaş ya... bakın bana göre amber, hollywood'un en güzel 2-3 kadınından birisidir... çok beğenirim, hayranıyım... hatta değerlendirme kriteri kusursuz bir yüz ise muhtemelen o'nunla hiçbir aktris başa çıkamaz.

    bak şimdi sen johnny depp'sin, böyle premium+++ sınıfındaki bir rüya kadınla evleniyorsun... ve karşına ne çıkıyor biliyor musun?

    karı dırdırı... evet lan bildiğimiz karı dırdırı... en leş kadının da yaptığı şey hani...

    ee o zaman ne anladım bu işten ben? bu saatten sonra hayatta evlenmem amk. adam karı dırdırından bıktığından dolayı, en doğal erkek refleksini göstererek sürekli kaçıyormuş bundan, bunun için bile 2 saat dırdır yapıyor... ahahha!

    hay allah'ım ya... erkekler olarak nasıl bir karşı cinse denk geldik böyle? ulan amber heard be, amber heard... adam gitmiş en üst modeli almış, ona rağmen başına gelenlere bak... dayak bile yemiş lan...
  • videodaki altyazıların hepsinin doğru olmadığını göz önüne alırsak dinlediğim kadarıyla o kadar da haksız göremediğim kadının konuşmaları.
  • amber ablaya acil bir dna testi yaptırmasını tavsiye ediyorum. bir yerden türk olduğu ortaya çıkacak.

    adam isaac'larda fazla kalmış diye fırça yiyor. ps mi oynadınız lan?
  • içten içe amber için üzüldüğüm bir konuşmaydı. kadın seviyor, çabalıyor ama adam karşıdakinin dırdırını çekecek kadar bile sallamıyor ki kavga başladığı an ortamdan ayrılmak çok büyük terbiyesizlik. çünkü meseleyi tartışarak ya da sakin bi biçimde konuşmaya çalışmak yerine kaçmak insanı delirten bir durum. bunu da ancak yaşayan anlar.
  • amber heard'ün şiddete meyilli psikopat bir kezban olduğunun kanıtıdır.

    johnny depp gibi yakışıklı, karizmatik ve asil bir beyefendiyle evlenmiş ama bunu hazmedememiş. hala texaslı ponpon kız triplerinde.
  • adam manik, obsesif kadından psikolojik ve fiziksel şiddet görüyor. ekşi yazarları da 'neden oturup sakince konuşmadı?' minvalinde şeyler yazıyor. sanırım ses kaydını dikkatli dinlemediniz. kadın sakinleştiğinde bile bir şeyler bulup kavga edebilecek yapıda. elbette, ortamı terk etmek en basit çözüm ancak demek ki başka bir seçenek bırakılmamış depp'e.
  • kendini kaybetmeye oldukça yatkın bir kadının iletişim faciası.

    sorun biraz burada sanırım; bu konu üzerinden saptama yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum aancak belirtmekte fayda var.

    gerçekten yorucu olmayan başlayan bir durum,; hayata bakışını belli bir seviyeye taşımış, nazik, varlığının ve dönemsel yalnızlığının farkında olan erkeklerin uğradığı ciddi bir psikolojik şiddet var. bu kesinlikle ülkemizdeki pek çok kadının uğradığı fiziksel ve psikolojik şiddetle karşılaştırılamaz ancak acıları yarıştırmanın anlamı yok. ayrıca ne yazık ki türkiye'de gerçekten şiddete uğrayan kadınların çok azının sesi çıkabiliyorken, bu şiddetin yanına yaklaşmadığı gibi onu sömürerek yukarıda bahsettiğim özelliklere sahip erkekleri hayattan soğutan da ciddi bir güruh mevcut. ayrıcalık isteyen, sözde gerçek şiddeti mağduru kadınların hakkını savunan ancak onlar zırnık umrunda olmayan bu güruh şirazesini gün geçtikçe daha çok kaybetmekte.
  • dinlemedim çünkü belli ki kayıttan bir tarafın haberi var diğerinin yok. bu durumda biraz rol yapmayı bilen bir kişi sakin kalıp, karşısındaki kişinin yarasına tuz basarak onu zıvanadan çıkarabilir.

    ben de mesela 15 yıllık birlikteliğimizde bana bir kez bile sesini yükseltmemiş eşime öyle iki cümle söylerim ki, saniyesinde sigortasını attırırım. sonra da gizlice kaydettiğim ses kaydının başını keser kendisini ele güne psikolojik sorunlu diye yuttururum.

    demek istediğim şey şu. kontekstin ne olduğunu bilmeden, iki kişinin aralarında geçenlerden habersiz, böyle gizli kayıtlara bakarak çıkarım yaparsanız o gizli kaydı yapan kişinin tuzağına düşersiniz. gaza gelmeyin.
hesabın var mı? giriş yap