• dehşet olay.
    malı mülkü satıp yurtdışına yerleşmek şart oldu ama mal mülk de yok amk.
    yeğeni, amcasının taciz ettiğini söyleyip bi iftira atıp mahalleliye bir güzel dayak yediriyor. olayların bu kadar büyüyeceğini hesap etmiyor tabi hemen çark ediyor. iş işten geçiyor tabi adam patatese dönüyor.
    biz adam olmayız. olmayacağız da.

    tekrar yazıyorum.
    neyin suc olduguna karar vermek sizin isiniz degil,
    kendinizce insanlari cezalandirmak sizin ustunuze vazife degil,
    bu yanginlara odun tasimayin.

    daha geçen senelerde, tecavuzcu diye oldurulen cocugun tecavuzcu olmadigi ortaya cikti. burada o ölmüş çocuğu, internette gördüğünüz şeylere dayanarak yerin dibine sokmuştunuz.

    yine yazayım:
    neyin suc olduguna karar vermek sizin isiniz degil,
    kendinizce insanlari cezalandirmak sizin ustunuze vazife degil,
    bu yanginlara odun tasimayin.
    tavukbanalop
  • korkunç bir olay. herkesin başına gelebilir ve afişe olduğunuz ile kalırsınız.
  • çok haklı bir tespit.

    toplum olarak birçok pislikle göz göre karşılaştık, çoğunun maalesef adaletten payını almadığını gördük, doğal olarak kızdık. herkes bunun farkında hak yok hukuk yok ve herkes elinden geleni ardına koymamaya başladı. hassas konularda özellikle ihtiyacımız olan sağduyu.
  • amcasını tacizci diye linç ettiren orospu
  • işte bu yüzden adaleti sağlamak adına bu şekilde suçlanan kişilerin ağzını burnunu kırmamalıyız. iftira atılan kişi olabilirsiniz bırakın hakimler karar versin ve suçluysa cezasını 4 duvar arasında çeksin suçlular
  • insan insana bunu nasıl yapar, aklım almıyor.

    her şey bir yana, adamcağızın çocukları ve ailesi, bunu hak edecek ne yaptı?

    pekii bundan sonra gerçekten taciz gibi bir olayı yaşayan genç kızların ifadelerine şüpheyle bakılmasının yükünü nasıl taşıyacaksın?

    edit : başbaşa içki içmek ne demek?
  • içinde alkol olan vaka. amca ve amcasının evinde yaşayan yeğen birlikte alkol alıyorlar. alkol etkisiyle bilinçsizce yapılan hareketler.
  • adalet sisteminin düzenli çalışmaması toplumsal öfkeye sebep olur. insanlar taciz eden kişinin gerekli cezayı almayacağını düşündüğü için bu hale geliyor. sosyal medya da aynı mantıkla hareket ediyor artık. allah iftiradan korusun ne diyelim.
  • bence etmiştir. şimdiye kadar birlikte alkol aldığımız hangi kişi sokağa fırlayıp böyle birşey yaptı. mevzu yaşandı ve kız o panikle dışarı fırladı yardım istedi. sonra iş çığrından çıktı. baktı adamı öldürecekler vicdan yaptı.
  • kızın yargıtay kararlarından haberi yok sanırım. haberi olsaydı 'kişi kendi namusuna iftira atmaz' ilkesi gereğince böyle bir işe kalkışmazdı.
hesabın var mı? giriş yap