• diyarbakır süper amatör küme'de mücadele eden takım.
  • diyarbakır büyükşehir belediyespor'un yeni adı.
  • biri osmanlıspor yapıyorsa, haklarıdır birileri de amedspor yapar. ki ilkine nazaran daha fazla tarihsel geçerliliği olan bir durumdur, hani yenikent asaş'a nazaran ve tabii en azından.
    ama marifet "kazandık, istediğimizi yaparız" olmasaydı keşke veya bunu güçlü olduğun bir zamanda değil, o ezayı çekerken yapacak cesaretin olaydı.
    ne var ki ve ne yazık ki, aynısınız! ilerlemiş demokrasi derken, ne mozaiği derken, barış derken, anneler ağlamasın derken...aynısınız ve farklı olana karşı, uzun zamandır gizlediğiniz, o zalim yumruğunuzu indirmek için, sadece zamanın gelmesini bekleyecek kadar korkak ve karaktersizsiniz.
    e vurun da, hakkınızdır bu zamanlarda, lakin unutmayın, halen ve en uzağına değin sözlerimiz var, demektir ki biz de kolay ölmeyiz.
  • yeminlen aklıma gelmişti. hatta dün düşündüm. ulan bu kadar amed amed diyorlar futbol takımları bile yok diyordum ki olmuş. amedspor ve osmanlıspor maçını iple çekiyorum.
  • ülke zaten bölünmüş, halimiz harap ağlayanımız yok. bir ülkede herhangi bir kesimde mantıklı düşünen adam olmaz mı? hep mi yangına körükle gidilir? bu ismi vereni zaten sorgulamıyorum, anadil, özgürlük derken kendi sonunu düşünmektense toz pembe hayallerle, yalanlarla olmayan davası peşinde koşuyor. peki izin veren neyin derdinde? ileride olacakların hesabını nasıl verecek? bu takım eskaza süper lige çıksa; gittiği her deplasmanda tatsız olaylar yaşanmayacak mı? peki içeride ki maçlarda da misillemesi olmayacak mı? bunların hesabını kim verecek? illla kan mı akması lazım birşeyleri düşünmemiz için yoksa yakın gelecekteki kürt liginin hazırlıkları mı bunlar? hergün daha çok kokuşuyorz, dünyada kıyameti yaşamak için adeta can atıyoruz!!!
  • (bkz: pkkspor)
  • yapsınlar, hakları ama kürt hareketine ne gibi faydası var, ben de onu merak ediyorum. gövde gösterisi gibi renkler, amblemler seçiyorsun da bunun van'da iyi bir eğitim alamayan, okumakla kaderini değiştiremeyecek çocuğa ne faydası oluyor? bölge fakirliğini azaltacak mı mesela? ana dilde eğitim, özerklik getirecek mi mesela? neye fayda sağlayacak? amaç ne? ben söyleyeyim amacı; amaç ortak paydayı tamamen kaybetmek. yaptıkları amaca da uygun. o yüzden her maç 10 da yese şimdiden başarılı bir kulüp.

    lütfen avrupa'daki kulüp örnekleriyle bana gelmeyin. türkiye'de van'da vanspordan daha çok fenerli var. diyarbakır da diyarbakırsporludan çok galatasaray'lı.
  • ismi zaten olması gerektiği gibi amedspor. amblemi de çok şık. üç boyut etkisi (bu yöntemle yapılmış başka amblem var mı bilmiyorum) çok etkili bir şekilde kullanılmış, sur sembolünün güçlü bir şekilde vurgulanmasını sağlamış. renklerin dağılımı da güzel. yalnız kartalın kanat tüyleri küt değil de ucu açık şekilde tasarlansa daha hoş olabilirmiş.
    başarılı.
  • logodaki tüm ögelerle türk değilim ben iranlıyım demiştir.
hesabın var mı? giriş yap